We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Heidi komt ons team van experts versterken!

Nieuwe developer Heidi

Hallo! Mijn naam is Heidi Ulrich. Ik ben vanaf 1 januari als developer het Antagonist-team komen versterken. Ik ben 32 en kom uit het pittoreske handelsstadje Doesburg. Ik woon nu zo’n 12 jaar in Enschede. Je kunt zeggen dat het me hier wel bevalt.

Mijn achtergrond is eigenlijk, zoals ook bij andere Antagonisters te lezen valt, een parade van computers in alle soorten en maten. Van jongs af aan programmeerde ik de raarste dingetjes in Basic; na de middelbareschooltijd ging ik los met websites, hardware en casemods. In mijn studententijd werkte ik voor diverse LAN-evenementen en was ik forumbeheerder bij Tweakers.net. Om alles te bekostigen was ik parttime DTP’er in printshops.

School en studie waren eerst niet zo gericht op computers. Ik wilde striptekenaar worden, maar probeer daar maar eens je brood in te verdienen. Grafisch ontwerper was een goede tweede. Maar, toen ik eindelijk werd toegelaten bij de kunstacademie in Enschede, waren computers daar opeens taboe en was ik mijn beste wapen kwijt. Tijd om bij het Saxion Kunst en Techniek te gaan doen (die naam was al een excuus voor de onvermijdelijke aanwezigheid van techniek). Na vier blazing years met 2D, 3D en veel presentaties had ik mijn diploma op zak. Daar begon het werkende leven, in de IT, en het ging nog heel wat wendingen nemen.

Ik zat van meet af aan tussen de programmeurs: als interface designer, content manager, mailingspecialist. Ik heb al heel wat koffiezetapparaten en scrumborden de revue zien passeren. Uiteindelijk is toch het leukste om gewoon zelf te programmeren! Zo ben ik weer terug bij de interesse waar ik ooit spelenderwijs mee begon.

Mijn vrije tijd gaat tegenwoordig op aan mijn twee katten, paardrijden, schilderen, zingen, balfolk dansen, pianospelen en theatersporten. Ik houd ook van cosplay, bordspellen, goede boeken en treinreizen door Europa. Tijd is geen issue als je maar goed plant.

De eerste twee maanden ben ik op proefplaatsing, om Python en Django goed onder de knie te krijgen. Ik zit al gezellig tussen de andere Antagonisters op kantoor en voel me al helemaal thuis. Ben jij nou net zo’n fanatieke nerd als ik en wil je ook bij Antagonist komen werken? Kijk bij de vacatures en kom bij ons team!

Join the A-team →

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Heidi Ulrich
Heidi Ulrich

Heidi heeft een achtergrond in user interface design en marketing automation. Ze is als developer werkzaam bij Antagonist. Haar passie ligt bij programmeren en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software.

Artikelen: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100