We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

MT1000: Antagonist in 2020 opnieuw bij de beste zakelijke dienstverleners

Vandaag werd ons team blij verrast. We kregen te horen dat we opnieuw een plek in de MT1000 hebben weten te bemachtigen. Antagonist behoort hiermee ook in 2020 tot de beste en meest gewaardeerde 1.000 zakelijke dienstverleners van Nederland. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

MT1000: Antagonist in 2020 opnieuw bij de beste zakelijke dienstverleners.

We maakten vorig jaar onze entree in de MT1000 en behoorden daarmee tot één van beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Het is dan spannend of het jaar erop dit weer lukt. We durfden het niet te hopen, maar ook in 2020 staat onze naam in de belangrijkste lijst voor Nederlandse dienstverleners. Met een notering binnen de MT1000 en de categorie Hosting sluiten we dit vreemde jaar toch met een grote glimlach af. 

Antagonist tussen de reuzen 

Het blijft bijzonder om Antagonist tussen giganten als Amazon, Rabobank en KPN te zien staan. We zijn een kleine organisatie met een hecht team van 23 medewerkers. Iedereen kent elkaar bij naam, de lijnen zijn kort en we doen leuke dingen samen. Hierdoor voelt een plek in de MT1000 nog specialer voor ons. Dit zijn de momenten, waarop wij extra trots zijn op het feit dat we nog steeds als kleine onafhankelijke organisatie opereren. 

Bedankt! 

Graag bedanken wij al onze klanten die het afgelopen jaar weer in ons hebben geloofd. Het jaar 2020 was in vele opzichten anders dan normaal. Gelukkig konden we snel omschakelen en heeft onze dienstverlening hier niet onder geleden. Onverminderd kwamen er een hoop verbeteringen bij. We kijken ernaar uit om jullie het komende jaar weer van dienst te mogen zijn. Vol frisse energie streven wij ook dan naar de hoogste kwaliteit en de beste service. 

Over de MT1000 

Ieder jaar onderzoeken MT en de Universiteit van Amsterdam wie de beste zakelijke dienstverleners van Nederland zijn. Het onderzoek vindt plaats onder zo’n 5.000 zakelijke beslissers met inkoopbevoegdheid, die in de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan met dienstverleners. De MT1000-ranglijst wordt op basis van de resultaten hiervan samengesteld. Naast de algemene MT1000 worden er ook 59 individuele sector-ranglijsten gepubliceerd. Hierin zijn de beste zakelijke dienstverleners binnen een betreffende sector in kaart gebracht. Antagonist valt hierbij binnen de sector Hosting.

Hoe word je de beste dienstverlener? 

De dienstverleners worden tijdens het onderzoek beoordeeld op zaken als klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Daarnaast wordt er gekeken naar de Net Promotor Score (NPS). Deze score omvat de mate waarin de zakelijke beslisser een organisatie zou aanbevelen aan een vriend of collega. Je moet er dus als dienstverlener voor zorgen dat de respondenten je tijdens het onderzoek weten te herinneren. Dit maakt een plek in de MT1000 een prestatie op zich.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Kim van Rijn
Kim van Rijn

Kim ondersteunt Antagonist op het gebied van marketing en communicatie. Met een passie voor het digitale, houdt zij zich vooral bezig met contentmarketing en -strategie.

Artikelen: 8

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100