We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Mijn Antagonist wordt oneHome: dit levert het je op.

Bij Antagonist blijven we ontwikkelen. Daarom heeft Mijn Antagonist een flinke make-over gehad! De nieuwe extra functies zorgen voor een betere ervaring. We vertellen je hier graag meer over, zodat je binnenkort zelf aan de slag kunt.

oneHome

oneHome

Mijn Antagonist wordt langzaamaan vervangen door oneHome. Deze nieuwe omgeving is voor nieuwe klanten binnenkort beschikbaar. Voor onze bestaande klanten voeren wij de wijziging stap voor stap door. Zodra het voor jou zover is, stellen we je op de hoogte per mail.

Simpel en beter; door jou en voor jou

Wij maken het je graag makkelijker om te werken met onze producten. Een goede administratieve omgeving is daarvoor van groot belang. We hebben alle klantsuggesties van afgelopen jaren meegenomen en gebruikt om een nieuwe, verbeterde omgeving voor je op te zetten. Dit verandert er voor jou:

Personen toevoegen

Werk je met meerdere mensen aan een website? Of heb je hulp van een extern bureau ingeschakeld? Je kunt nu verschillende gebruikers toevoegen. Zij kunnen dan ook inloggen in jouw omgeving. En je ziet precies wie welke wijziging heeft uitgevoerd. Wel zo makkelijk.

Pakketten en contracten

Met een groen of rood bolletje zie je nu welke contracten wel of niet verlengd kunnen worden. Heb je meerdere pakketten en vind je het lastig om deze van elkaar te onderscheiden? Wij begrijpen je helemaal. Daarom kun je vanaf nu zelf je pakketten benoemen. Zo creëer je gemakkelijk een beter overzicht voor jezelf.

Nieuw design

De nieuwe administratieve omgeving heeft een heel nieuw uiterlijk gekregen. We hopen dat jij het net zo mooi vindt als wij! Het is natuurlijk wel even wennen. Kom je er niet uit? Bekijk dan de nieuwe Helpdesk-artikelen. Zo kun je gauw weer aan de slag.

Ontdek het zelf

We hopen dat ons gloednieuwe oneHome je goed bevalt. Loop je ergens tegenaan of heb je suggesties? Neem dan vooral contact met ons op. We staan voor je klaar om te helpen en gebruiken je feedback graag om onze dienstverlening te verbeteren.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100