We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Migratie naar PHP 5.3

Een gedeelte van onze servers draait nog op PHP versie 5.2. Nieuwe klanten worden al geruime tijd op servers geplaatst met versie 5.3, maar nu gaan we per 31 januari 2012 ook de rest van ons platform upgraden.

Deze mededeling is van toepassing op klanten die op servers s21 t/m s92 staan. De betreffende klanten hebben hierover gisteren van ons per e-mail een aankondiging ontvangen. Totdat we de upgrade uitvoeren, stellen we klanten in de gelegenheid om te testen of al hun PHP-scripts onder versie 5.3 goed blijven functioneren. Wij adviseren deze testperiode te benutten.

We hebben een handleiding gepubliceerd met daarin alle relevante informatie omtrent deze aanstaande upgrade. Om supportvragen via reacties op dit blogpost te voorkomen, is de mogelijkheid om te reageren uitgeschakeld. Voor vragen en/of opmerkingen over dit bericht kun je via support@antagonist.nl contact opnemen.

Deel dit blog
Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries richtte in 2004 Antagonist op, de tegenspeler op de hostingmarkt. Het bedrijf staat voor eenvoud, transparantie en uitstekende klantenservice. Inmiddels heeft Antagonist meer dan 70.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Artikelen: 33

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100