We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Martijn is Systeembeheer komen versterken!

Even voorstellen: ik ben Martijn Uffing, woon in Enschede en sinds maart versterk ik het team van Antagonist als Systeem- en netwerkbeheerder.

Martijn is Systeembeheer komen versterken!

Al sinds mijn vroege jeugd ben ik bezig met computers. In het begin hoofdzakelijk met het werken met en het uitwisselen van software, maar al gauw begint te kriebelen. Zeker als dingen niet zo werken als je wilt of als het, naar eigen bescheiden mening, beter kan. En dan is al snel de stap genomen om software naar eigen smaak aan te passen.

Na de middelbare school viel de keuze op een studie aan de Universiteit Twente. Daar was een voor mij zeer interessante combinatie mogelijk van Chemische Technologie en Informatica. Naast het leren van theoretische onderbouwingen deed ik ook ervaring op als als helpdeskmedewerker bij een welbekende provider. En, zeker niet onbelangrijk, gelukkig bleef er genoeg vrije tijd over voor mijn hobbies Linux en open source.

Na de studie kon ik al snel als systeembeheerder aan de slag bij een lokale softwarefabrikant. Een mooie start. En toen kwam Antagonist ineens op mijn pad! Al bij het eerste gesprek werd mij duidelijk dat hier een team zit dat er voor gaat. Voor en achter de schermen moet alles op rolletjes draaien.

En belangrijker nog, het moet vlekkeloos blijven werken. Want tevreden achterover blijven leunen op de garanties uit het verleden zorgt ervoor dat je daar in de toekomst niet meer aan toekomt. Stilstand is achteruitgang. Ik ben daarom blij deel uit te maken van dit team!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Martijn Uffing
Martijn Uffing

Martijn is als Systeem- en netwerkbeheerder werkzaam bij Antagonist. Zorgt ervoor dat het platform optimaal presteert. Heeft een passie voor alles wat met Linux en open source te maken heeft.

Artikelen: 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100