We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Martijn, onze nieuwe aanwinst voor Systeembeheer!

In september ben ik bij Antagonist aan de slag gegaan als Systeem- en netwerkbeheerder. Tijd om me even voor te stellen!

Martijn Reening

Al van jongs af aan ben ik met computers bezig. Het begon met het schrijven van simpele programma’s, daarna werden het steeds vaker websites. Nadat ik met Linux in aanraking kwam, werd ook beheer onderdeel van de hobby. En om het compleet te maken, kwam netwerken er ook bij.

Het geeft voldoening om achter de schermen bezig te zijn en alles te organiseren, zodat de klant uiteindelijk zijn of haar website perfect kan presenteren. In de praktijk valt er natuurlijk nog veel meer te leren. Dat is precies waarom ik bij Antagonist terechtkwam toen ik een baan zocht.

Een jaar geleden waren we al in gesprek geraakt en hebben we het gehad over de infrastructuur. Het is ontzettend tof om er nu zelf aan mee te werken, zeker met deze groep collega’s. Ik was op zoek naar een uitdaging, en die heb ik hier gevonden!

Join The A-Team!

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem gerust een kijkje bij onze vacatures en solliciteer!

Bekijk de vacatures →

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Martijn Reening
Martijn Reening

Martijn heeft een passie voor alles wat met systeem- en netwerkbeheer te maken heeft. Hij bedenkt graag structurele verbeteringen om het platform nóg sneller en stabieler te maken.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100