We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Marijn, onze nieuwe held bij Support!

Sinds 1 september versterk ik de afdeling Support van Antagonist. Als je contact met ons opneemt, dan kun je dus van mij antwoord krijgen. Daarom stel ik mij even voor, zodat je weet wie ik ben!

Marijn Flapper

Ook ik was vroeger, en nu nog steeds, een geek. Achter (of eigenlijk voor) de computer opgegroeid, interesseerde mij vooral de manier waarop alles werkte. Zowel op gebied van hardware als van software.

Kennen jullie Homestead en Geocities nog? Hier was mijn eerste website in gebouwd. Later kwam ik erachter dat destijds internetproviders nog gratis webhosting aanboden, met wel 25 hele MB’s. Dat bood natuurlijk kansen!

Mede daardoor dook ik verder in de wereld van webhosting en websites. Ik kwam in aanraking met software als Frontpage (later Dreamweaver) en ging daarna op ontdekkingstocht met de code zelf. Puur met HTML, PHP en CSS, want een handig CMS als WordPress bestond destijds niet.

Jaren later tilde ik het voor mijzelf naar een nieuw niveau. De komst van de Raspberry Pi stelde mij in staat om daar een Apache webserver op te installeren. Daardoor leerde ik veel over de werking van Linux en webhosting. Inmiddels geniet deze server van een welverdiend pensioen, omdat ik mijn websites nu bij Antagonist heb ondergebracht 😉

Tijd voor wat nieuws

Voorheen heb ik voor verschillende zorgbedrijven bedrijven gewerkt, vooral als supportmedewerker. Hoewel de zorgwereld mij erg aanspreekt, ligt mijn echte passie bij webhosting. Gelukkig kwam daarom Antagonist op mijn pad. Hier kan ik mijn kennis inzetten om jou zo goed mogelijk te helpen!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Via RSS, per e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Marijn Flapper
Marijn Flapper

Marijn is werkzaam op de afdeling Support en heeft een passie voor alles wat met webhosting te maken heeft. Hij zet graag zijn vergaande kennis van websites in, om jou zo goed mogelijk te helpen.

Artikelen: 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100