We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Marieke gaat meedoen met Support!

Sinds november 2014 ben ik de afdeling Support van Antagonist komen versterken. Laat ik me daarom even voorstellen!

Nieuwe medewerker Antagonist: Marieke Wientjes

Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie ben ik werkzaam geweest als marketingassistente en heb ik mijn focus op online marketing gelegd. Hier heb ik onder andere met veel plezier aan websites gewerkt en is mijn interesse voor ‘de achterkant’ van de website begonnen.

Via via ben ik toen bij Antagonist terecht gekomen op deze support-functie binnen het gemotiveerde Antagonist-team. Hier krijg ik de mogelijkheid om te groeien in mijn kennis, daarnaast kan ik deze kennis ook overbrengen naar onze klanten. Wij staan altijd klaar om de klant verder te helpen, dit vind ik persoonlijk erg belangrijk in een organisatie. Dankzij mijn marketing-achtergrond ben ik erg klantgericht en probeer ik de klantervaring zo prettig mogelijk te maken door vriendelijke, eenvoudige maar vooral ook duidelijke oplossingen te bieden.

Ik ben trots dat ik onderdeel uitmaak van deze organisatie waar een fijne werkomgeving heerst, waar sterke producten worden geboden en een superondersteuning bij vragen wordt gegeven. Zodoende kijk ik ernaar uit om jullie net zo enthousiast te maken over onze diensten als dat ik zelf ben!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Marieke Wientjes
Marieke Wientjes

Marieke staat, samen met haar collega's op Support, voor je klaar om alle technische vragen te beantwoorden. Zij zorgt er tevens voor dat onze premium diensten, zoals websites verhuizen en Sitedokters, tot in de puntjes worden verzorgd.

Artikelen: 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100