We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Met Marco breiden we ons team van experts verder uit!

In september ben ik begonnen op de afdeling Support van Antagonist. Heb je ons onlangs gemaild, dan hebben we misschien al contact gehad. Anders komt dat vast nog. Het is dan leuk dat je de persoon achter de naam een beetje kent. Graag vertel ik je daarom wat meer over mezelf!

Met Marco breiden we ons team van experts verder uit!

Al op jongere leeftijd was ik bezig met computers uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Soms ook slopen natuurlijk… Bovenal was ik nieuwsgierig naar het bouwen van websites. Hoe komt dit alles nu online? Echt een leerschool was er toen niet en daarom probeerde ik het zoveel mogelijk zelf uit te zoeken. Hoewel het ging met enkel HTML en wat ingebakken CSS, was het telkens opnieuw een klein wonder wanneer het lukte.

Met testen, testen en gewoon doen kwam ik een heel eind. Zelfs zo ver, dat uiteindelijk mijn hobby mijn werk werd! Voor Antagonist had ik samen met iemand anders een eigen bedrijf in Enschede. Daar hield ik me vooral bezig met webdesign, webhosting, grafische vormgeving. Na vijftien jaar lang zelfstandig ondernemer te zijn geweest, besloten we dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Kom ook werken bij Antagonist

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

Gelukkig vond ik al snel iets wat in mijn straatje lag. Vrijwel letterlijk, want ik hoefde er Enschede niet voor uit. Mijn jarenlange ervaring en kennis op gebied van webhosting komt bij Antagonist goed van pas. Hier kan ik het inzetten om je zo goed mogelijk te helpen. “Kom je er niet uit, dan help ik je graag” zul je waarschijnlijk vaak terugzien onder mijn antwoorden. En dat is ook echt zo, want hiervoor ben ik er immers!

Overigens heb ik naast webdesign meer hobby’s. Wandelen (vooral zo vroeg mogelijk in de ochtend), sporten en niet te vergeten: pretparken bezoeken! Met name achtbanen, want het kan me niet hard genoeg gaan. Deel je die passie? Wanneer al je vragen over webhosting zijn beantwoord, dan hebben we het er wellicht nog wel eens over 😉

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Marco de Vries
Marco de Vries

Marco heeft een passie voor webhosting en klantgerichtheid. Bij Antagonist zet hij op Support zijn kennis en ervaring in om jou vooruit te helpen.

Artikelen: 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100