Support versterkt zich met Maarten Jan!

Onlangs ben ik als Supporter bij Antagonist begonnen. Ben je klant en heb je een administratieve of technische vraag, dan kun je met mij in contact komen. Graag stel ik mij daarom even voor!

Support versterkt zich met Maarten Jan!

Vroeger, ergens in de vorige eeuw, bouwde ik tijdens de middelbare schooltijd mijn eerste website. Dat ging toen niet met WordPress, maar in HTML via het razendpopulaire GeoCities. Daar kon ik mijn energie wel in kwijt. Voor ik het wist, paste ik op webpagina’s elementen aan en voegde ik animaties toe.

Ik heb een opleiding gevolgd tot bewegingsagoog, omdat ik mensen wilde helpen door middel van sport en spel. Hoewel IT dus niet mijn eerste roeping was, bleef die interesse er altijd. Gaandeweg besloot ik zodoende om samen met een vriend WordPress-websites te bouwen voor klanten. Dat was leuk en tegelijkertijd ontzettend leerzaam. Vooral WordPress met CSS naar eigen hand zetten, zoals de klant het precies wou, wist me te boeien.

Deze websites lieten we altijd hosten bij Antagonist en dit beviel erg goed. Daar kwam ik af en toe in contact met Support om iets te vragen wat ik nog niet helemaal begreep. Het mooie vond ik vooral, dat ik als klant de juiste kant op werd gewezen. Zo kon ik het zelf uitvoeren en leerde ik er direct veel van.

Na meerdere keren een vacature voor Support voorbij te hebben zien komen, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en te solliciteren. Juist de afdeling waar ik zelf nog wel eens contact mee moest opnemen… En nu, met inmiddels veel meer kennis over de gebruikte systemen, zit ik aan de andere kant om jou te helpen. Wellicht tot snel!

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *