We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Vacature Linux System Engineer, ben jij of ken jij de geschikte kandidaat?

Houd jij van uitdaging? Ben je leergierig en helemaal gek van Linux? Dan hebben wij de ideale baan voor je! Wij zoeken een Linux System Engineer, die we graag verwelkomen binnen het Antagonist-team.

Werken bij Antagonist is erg veelzijdig, er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en voor het leren en eigen maken van de nieuwste technieken en technologieën. Ben jij klaar voor deze functie en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een sollicitatie! Wil je eerst eens met iemand van Antagonist van gedachten wisselen of heb je een vraag? Dat kan natuurlijk ook. Onderaan dit artikel vind je meer informatie hierover.

Vacature Linux System Engineer: Logo Linux

Zelf niet, maar je kent wel iemand?

Ben je niet de juiste persoon of opzoek naar een job, maar je kent wel iemand? Laat het ons weten, we zijn je bij voorbaat buitengewoon dankbaar. Mocht je ons nog meer willen helpen? Dat kan! We zouden we het enorm op prijs stellen als je dit artikel deelt met je vrienden, familie of kennissen, via bijvoorbeeld de sociale media. Wie weet kunnen we binnenkort ons team nog leuker en sterker maken dankzij jou.

Antagonist in vogelvlucht

Antagonist is één van de snelstgroeiende IT-bedrijven in Nederland. We verzorgen de hosting en domeinnaamregistraties voor meer dan 60.000 klanten, waaronder grote partijen zoals Nederlandse banken, maar ook particulieren, zzp’ers en mkb’ers. Antagonist is een klein en ‘leanand-mean’ team bestaande uit gedreven, jonge en enthousiaste mensen. Liefde voor ons vak staat voorop. Eenvoud, uitstekende service en de best mogelijke gebruikerservaring zijn onze paradepaardjes. Antagonist heeft zeer ambitieuze groeidoelstellingen en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!

Vacature Linux System Engineer: Logo Antagonist

Wat ga je bij ons doen?

Als Linux System Engineer ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid van onze hosting infrastructuur. Je streeft naar een situatie waarbij het beheer zoveel mogelijk geautomatiseerd is, bijvoorbeeld middels centraal configuratiemangement met Puppet. We geloven in een aanpak waarbij we onze middelen zo efficiënt mogelijk gebruiken en we werken bij voorkeur met open technologieën.

Je beheert ons bestaande platform bestaande uit 100 servers verspreid over twee datacentra. Daarnaast werk je mee aan onze vraagstukken voor de toekomst: een redundant, veillig en retesnel platform dat onze ambitieuze groei doelstellingen ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan de storage omgevingen van morgen, scalability én maintainability.

Er wordt van je verwacht dat je eigen initatief toont. We stimuleren je om steeds nieuwe kennis te vergaren en in de praktijk toe te passen. Je functioneert in een klein team, dus: korte lijntjes en directe invloed op de resultaten. We werken graag nauwkeurig en gestructureerd, zodat we ons kunnen focussen op de gave nieuwe dingen in plaats van brandjes blussen.

Heb je er zin in en wil je meer informatie?

Vacature Linux System Engineer: ContactLees dan de volledige vacature! Daar wordt er verder ingegaan op hetgeen wij vragen, wat we bieden en de wijze van solliciteren. Tevens vind je daar de contactgegevens voor het versturen van je sollicitatie of vragen. We wensen je veel succes en wie weet kunnen we ons enthousiasme delen in de nabije toekomst.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100