We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Kom werken bij Antagonist: na 5 jaar nog steeds een toffe job!

Onlangs was mijn vijfjarig werkjubileum bij Antagonist en dat hebben we goed gevierd met een heerlijk vijfgangendiner. Dat was uiteraard erg gezellig en natuurlijk passeerden die avond ook een aantal mooie herinneringen de revu. Het deed me goed dat er op deze wijze aandacht aan werd geschonken, want in die periode van vijf jaar heb ik bij Antagonist veel mooie momenten meegemaakt…

Kom werken bij Antagonist: een baan in de frontlinie van innovatie!

In 2012 begon ik bij Antagonist. Een échte sollicitatie voorafgaand was er niet. Via een vriend, die er al geruime tijd werkte, had ik over Antagonist gehoord. Zo kwam ik in gesprek met Wouter, de oprichter en eigenaar. Wat bedoeld was als een halfuurtje kennismaken, liep uit op een diepgaand, inspirerend gesprek van tweeënhalfuur. In de periode daarna, leerden we elkaar beter kennen en kreeg ik de ruimte om mijn ideeën te presenteren.

De focus op één sterk product, topkwaliteit en uitmuntende service spraken mij destijds – en nog steeds! – enorm aan. Keep it simple en doe waar je goed in bent! Iets waar gaandeweg de jaren Antagonist aan moest blijven voldoen. Zo begon ik zes weken later aan een nieuw avontuur bij het jonge, frisse en snelgroeiende Antagonist.

Mijlpalen

Tijdens mijn jubileumdiner (en de borrel erna) realiseerde ik dat – na alle avonturen, projecten, successen, mijlpalen, blunders, bizarre ervaringen ’s nachts op Duitse kerstmarkten en transities die we doormaakten – de kernwaarden van Antagonist nog steeds intact zijn. Sterker nog, samen met mijn toffe collega’s, heb ik eraan bijgedragen dat ze juist verbeterd zijn. En dat maakt Antagonist na ruim vijf jaar werken nog steeds awesome!

Het jubileumdiner!

Ik ben dus al vijf jaar werkzaam bij Antagonist. En nog steeds ga ik elke dag fluitend naar mijn werk. Daar ben ik blij om, want plezier in wat ik doe, is voor mij het allerbelangrijkste! Ik hoop dat je inmiddels snapt, waarom ik het zo naar mijn zin heb bij Antagonist. En mocht mijn persoonlijk verhaal jou aanspreken, kom dan eens langs voor een kop koffie of een biertje!

Wij zoeken namelijk nieuwe mensen…
Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je verder overtuigd worden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen bij Antagonist? Hieronder vertel ik je meer over wie we zijn, wat we doen en wie we zoeken.

A very very brief history of…

Op slechts een paar kilometer van de binnenstad van Enschede, aan de overkant van de Universiteit Twente, ligt webhoster Antagonist. Opgericht in 2004, als spin-off van de UT, begon het allemaal in een klein hokje op de campus. Na de start groeide Antagonist gaandeweg de jaren uit tot één van de grootste, hoogst scorende hostingproviders van Nederland.

Antagonist wint de RegiStar Awards!

Allereerst vanwege het complete Alles-in-1-pakket, dat vanaf 2006 een groot succes werd. Zodoende verruilde Antagonist in 2011 de campus voor een prachtig kantoor op het Business en Science Park. Hierdoor kon óók de groei in én van medewerkers tot in de puntjes worden verzorgd. Antagonist raakte opnieuw in een stroomversnelling. Zo waren wij in 2012 de eerste in Nederland die het concept onbeperkt succesvol in de markt zette. Dit zorgde voor noteringen in onder andere de Deloitte Fast50, de FD Gazellen en de Rode Loper van Twente. Deze awards waren de perfecte motivatie om ons verder en verder te ontwikkelen.

In 2015 verbaasden wij opnieuw en presenteerden we als eerste ter wereld containerisatie (met eigen resources) voor webhosting. Vanaf dat moment ontwikkelden wij ons – tot op de dag van vandaag – in een nog sneller tempo door. Prachtige projecten als SSH, proactieve monitoring, automatische backups, HTTP/2, OCSP stapling, gratis SSL, sneller mailplatform en LVE Stats 2 zijn onder andere de afgelopen twee jaar voorbij gekomen. En er is nog véél meer te doen!

Ook onze klantenservice ontwikkelde zich in de afgelopen twee jaar. Zo introduceerden wij Premium Support, ruimere openingstijden en kwam er razendsnelle ondersteuning via een live chat bij. Daarnaast hielp (en helpt) Support iedere klant bij de overstap naar de nieuwste versie van PHP, zodat hun websites optimaal (blijven) draaien.

Kom werken bij Antagonist!

Dat brengt ons bij het heden, waarin er nog steeds ruim voldoende kansen liggen. We werken opnieuw aan prachtige projecten. Maar daarover later meer, tenzij je persoonlijk een kijkje in de keuken komt nemen.

Een kijkje in de keuken bij Antagonist!

Kortom, vanaf dag één dat Antagonist bestaat, doen we ons keiharde best om een werksfeer en dienstverlening neer te zetten waar wij zelf blij van worden. Het is de basis voor de service die onze klanten gelukkig maakt. Wij stoppen pas als zij 100% tevreden zijn. We doen dat door de beste kwaliteit te bieden tegen de scherpste prijs, zonder gedoe. Processen automatiseren wij zoveel mogelijk, zodat onze klanten gemakkelijk aan de slag kunnen en wij de tijd hebben om te experimenteren met de nieuwste IT-ontwikkelingen. Want daar worden wij weer blij van! En dat willen we verder uitbreiden, daarom zoeken we nieuw talent…

Wie zoeken we precies?

Een ‘Antagonist’ laat zich niet omschrijven met een profieltje. Wij vinden het belangrijk dat we als mens klikken. Maar wat zijn daarvoor de ingrediënten? Vrijheid speelt daarin een grote rol. Binnen de afgesproken grenzen mag je doen wat je wilt. Pak je kans en neem het initiatief. Dat mag niet alleen, dat wordt van je ook verwacht! Ook doen we een beroep op je zelfdenkende vermogen, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Een goed (of vreemd) gevoel voor humor zorgt ervoor dat je naadloos in het team blend en maakt het af!

Het team van Antagonist.

Ons team is het allerbelangrijkste, daarom doen we er alles aan om het plezierig te maken. Dat is de kracht van Antagonist. We zijn er flink door gegroeid. Met slechts 15 medewerkers bedienen we, als een geoliede machine, meer dan 50.000 zielstevreden klanten. Om vast te houden aan onze hoge standaarden zoeken we voor Support, Operations en Development uitbreiding! En je raadt het al, we willen talent dat perfect past binnen ons hechte team. Dus ben jij (of ken jij) de échte Antagonist? Laat het ons weten of check de vacaturepagina!

Back-end Developer

Wij zoeken een Back-end Developer, maar natuurlijk mag je ook aan de front-end sleutelen, als je dat leuk vindt. Wij werken met Python, maar als je een vergelijkbare taal beheerst, dan geloven wij dat je ook Python zo onder de knie hebt. Jij beschouwt code als poëzie. Je hebt een afkeer voor alles dat handmatig gaat of hersendodend is. Daarom maak jij in een vroeg stadium de inschatting of dit niet beter te automatiseren is. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een team met gelijkgestemden, die samen werken aan het platform van morgen? Lees meer…

Linux Engineer

We zijn op zoek naar een Linux Engineer. Niet om stoffige werkplekken up-to-date te houden, maar om ons hostingplatform door te ontwikkelen en onderhouden. Krijg jij bij het horen van het woord ‘Windows’ koude rillingen? Grijp jij bij het oplossen van vreemde problemen snel naar tcpdump en strace “omdat dat makkelijker is”? Geen enkel probleem krijgt jou op de knieën? Dan ben jij misschien wel de technische rots in de branding die wij zoeken. Lees meer…

DevOps Engineer

Ook willen we graag een DevOps Engineer erbij. Ben jij Linux-fanaat met interesse in development of ben jij een developer en bouw en beheer jij al jarenlang jouw servers? Droom jij van GitLab pipelines en StackStorm workflows? Dan ben jij het er ongetwijfeld mee eens dat een onderdeel van het platform pas bestaat wanneer dit in code is gedefinieerd. Als jij liefhebber bent van infrastructure-as-code, dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat. Lees meer…

Support Specialist

Als Support Specialist weet jij onze klanten verder te helpen met uiteenlopende vraagstukken. Met jouw technisch inzicht maak je onze systemen en tools snel eigen. Samen met een gemotiveerd team zorg jij dat iedere klant zo snel mogelijk het perfecte antwoord krijgt via verschillende kanalen. Klantvriendelijkheid zit in je bloed. Je vindt het fantastisch om anderen te helpen en weet keer op keer onze klanten te voorzien van het juiste antwoord. Lees meer…

Wie zijn we en waar staan we voor?

Antagonist is de tegenspeler, doet het anders dan anderen en is een tikkeltje tegendraads. Onze werkwijze is helder en transparant. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Antagonist loopt voorop, denkt met je mee en is altijd hongerig naar verbetering. Zoals gezegd, zetten wij ons elke dag maximaal in om klanten uitzinnig blij te maken. Zo worden verwachtingen overtroffen en verrassen we keer op keer.

Alle verwachtingen werden overtroffen!

In een wereld die snel verandert, focust Antagonist zich op wat niet verandert: eenvoud, kwaliteit en service. In 2006 was onze webhosting compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. En dat is nu nog steeds zo. Er zijn geen verborgen kosten en we doen niet aan stilzwijgende verlengingen. Onrechtmatigheden bezorgen ons koude rillingen en stellen we aan de kaak. Alles mag veranderen. Dat maakt ons anders.

Hoe ziet onze dienstverlening eruit?

Antagonist biedt serieuze starters en groeiers (zzp, MKB etc.) een compleet pakket voor een succesvolle website. Daarnaast stimuleren we de online groei van onze klanten. Techneuten vormen onze kerndoelgroep, waarin wij onszelf ook herkennen. Dankzij de ongekende liefde voor IT, zet Antagonist maximaal in op innovatie en automatisering.

De servers van Antagonist.

Vanaf de start in 2004 vormen techneuten de kerndoelgroep. Zij die ongekende passie tonen voor alles dat leeft in de IT-wereld. Iets waar Antagonist zichzelf in herkent. Hierdoor wordt er continu geïnvesteerd in kennis en gloednieuwe technologieën die het hartje van een IT’er sneller doen kloppen.

De cultuur binnen Antagonist

Passie wakkert het vuur in ons aan om de kernwaarden van Antagonist op enthousiaste wijze over te brengen, zowel binnen als buiten de organisatie. We grijpen graag kansen om onze ambitieuze doelen te verwezenlijken. Daarin helpen en coachen we elkaar zoveel mogelijk. Er is ruimte voor studie en zelfontplooiing, zodat je kunt doorgroeien. Iedere medewerker is betekenisvol en belangrijk. Want uiteindelijk maak jij het verschil!

De uitslag van de razendsnelle Antagonist Grand Prix!

We doen dit door te investeren in een prettige samenwerking, fijne werkplekken te creëren, plezier te maken, veel te lachen met elkaar, leuke uitjes en ervoor te zorgen dat we het heel goed met elkaar kunnen vinden.

Antagonist Grand Prix: klaar voor de start!

Is jouw liefde voor techniek ongekend? Kick je op de allernieuwste technologieën? En vind je het belangrijk dat er geen concessies worden gedaan op kwaliteit en service? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan bij Antagonist, de pionier én tegenspeler in webhostingland. Binnen een hecht team van supertoffe collega’s krijg jij de verantwoordelijkheid en vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Zin om je aan te sluiten of een kop koffie te drinken bij één van de snelstgroeiende webhosters?

Over Antagonist

Antagonist in Enschede verzorgt de webhosting en domeinnamen voor meer dan 100.000 websites. We richten ons op eenvoud, kwaliteit en service. Het resulteert is tienduizenden zielstevreden klanten en ruim 3.600 positieve recensies. Al ruim 10 jaar groeien we jaarlijks met tientallen procenten.

Dit succes en onze liefde voor techniek zijn de drijfveren om in te zetten op automatisering en technologieën die het hartje van een IT’er sneller doen kloppen. Elke dag doen we keihard ons best om klanten uitzinnig blij te maken, elkaar te helpen en elke kans te grijpen om onze ambitieuze doelen te verwezenlijken!

Bekijk de vacatures →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100