Kim, onze nieuwe aanwinst voor Marketing!

Afgelopen september ben ik begonnen op de Marketingafdeling van Antagonist. Heb jij onlangs een artikel van ons gelezen? Dan kan het zijn dat ik deze heb geschreven. Hoog tijd dus om mijzelf voor te stellen! 

Kim

Begin dit jaar heb ik mijn bachelor Communicatie behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hoewel ik me vooral op de gebruikerskant van het internet heb gericht, was ik ook altijd erg nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurde.

Ik wilde daarom het liefst aan de slag bij een ICT-bedrijf. Tijdens mijn banenjacht kwam de vacature van Antagonist voorbij. Hoewel ik nog onbekend was met de wereld van webhosting, werd mijn nieuwsgierigheid gelijk gewekt.

In de korte tijd dat ik voor Antagonist werk, heb ik al zoveel nieuwe dingen geleerd. Het is ideaal dat ik mijn marketingwerkzaamheden kan combineren met mijn interesse voor informatie- en communicatietechnologie.

Join The A-Team!

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist jou te bieden heeft? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Vacatures bekijken →

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.