We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Kennisbank vernieuwd: slimme zoekfunctie en meer!

Onze kennisbank heeft een nieuwe look! Het oude thema is vervangen met een fris, modern uiterlijk en een duidelijkere indeling. Daarnaast is de zoekfunctie sterk verbeterd. Zo krijg je meteen logische handleidingen aangeboden als suggestie, terwijl je typt. Bekijk wat er allemaal nieuw is en ontdek het zelf.

Kennisbank vernieuwd: slimme zoekfunctie en meer!

Nieuw onderkomen

De kennisbank heeft een nieuwe plek gekregen. Onze handleidingen zijn daardoor verplaatst van antagonist.nl/help naar help.antagonist.nl. Gelukkig merk je daar als klant niets van. Alle links naar artikelen op die op de vorige omgeving bestonden, verwijzen automatisch door. Zo kom je uit op hetzelfde artikel in de nieuwe omgeving. Waar wenselijk kun je na het doorverwijzen eventuele bookmarks bijwerken.

Slimme zoekfunctie

Dankzij een slimme zoekfunctie krijg je direct suggesties, terwijl je jouw vraag intypt. Zo vind je snel de beste handleiding voor je vraag. Bijvoorbeeld mail instellen op je iPhone? Typ in de zoekbalk ‘iPhone’ in en de handleiding die je nodig hebt, wordt gelijk aan je voorgesteld.

Meteen suggesties als je zoekt naar een handleiding.

Nuttig of niet

Antagonist heeft een flink aantal handleidingen om je op weg te helpen. Stuk voor stuk zijn ze met zorg samengesteld. Daarbij doen we onze uiterste best om ze actueel te houden. Nu kan het eens voorkomen dat een stap niet meer klopt, omdat bijvoorbeeld een programma of besturingssysteem is geüpdatet. Daarom kun je nu onderaan een handleiding aangeven of hij nog nuttig is. Op basis daarvan kunnen we gericht artikelen bijwerken. Uiteraard mag je ons voor feedback over een handleiding ook altijd een e-mail sturen.

Geef aan of je een handleiding nuttig vindt.

Ontdek het zelf

We hopen dat jullie het net als ons een mooie verbetering vinden! Ben je op zoek naar een handleiding over je webhosting, domeinnaam of e-mail? Ga naar help.antagonist.nl en ontdek de nieuwe omgeving zelf. Heb je ten slotte feedback of suggesties, laat het dan gerust weten via de reacties of stuur een e-mail naar Support.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Elmar Besselink
Elmar Besselink

Elmar ondersteunt Antagonist op het gebied van marketing en communicatie. Bedenkt graag structurele verbeteringen en is geïnteresseerd in alles wat met taal en technologie te maken heeft.

Artikelen: 30

2 reacties

 1. Ik gebruik Antagonist.nl als email client. Ik zou het heel fijn vinden als ik kan zoeken (en vooral: vinden) op de volgende manieren:
  – woorden uit een mail,
  – of alle mails van een bepaald emailadres,
  – of als ik een gedeelte van een woord intik, ik toch alle resultaten met dat – gedeelte van dat – woord krijg.

  Kun je me daar mee helpen?

  Hartelijke groet,
  Kees

  • Hallo Kees, voor de zekerheid: je bedoelt dat je de webmail van Antagonist gebruikt? Als dat zo is, dan klik je eerst links in het zijmenu op ‘Postvak In’. Boven je e-mails vind je vervolgens een zoekveld. Daar kun je een snelle zoekopdracht doen, maar ook geavanceerd zoeken. Voor dat laatste klik je op het neerwaartse pijltje in het zoekveld (naast het envelopje) en bepaal je waarop je wilt filteren. Hopelijk helpt dit je vooruit. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Support!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100