We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist heeft nu zijn eigen Joris!

Hallo, mijn naam is Joris de Leeuw, ik ben 29 jaar en woon in Enschede. Vanaf 1 november werk ik bij Antagonist op de Supportafdeling. Ik heb aan de Universiteit Twente Business & IT gestudeerd.

Nieuwe medewerker Antagonist: Joris de Leeuw

Zelf ben ik me al heel lang in de hostingwereld en websites aan het verdiepen. Als klein jongetje was ik rond het jaar 2000 al bezig met het bouwen van simpele HTML-websites en vond ik het fijn om iets te kunnen maken wat andere dan op het internet konden bekijken.

Toen ik ontdekte, dat je met PHP websites dynamischer en gemakkelijker beheerbaar kon maken, heb ik mezelf PHP aangeleerd. In deze tijd bestonden er helaas nog geen webhostingsbedrijven, zoals Antagonist, waardoor ik heel veel zelf ben gaan doen. Hierdoor ben ik tien jaar actief geweest in de hostingbranche en heb ik veel geleerd over wat er allemaal komt kijken bij het leveren van een een goede hostingdienst.

Toen ik zag dat er een vacature openstond bij Antagonist, was dit de kans die ik wilde grijpen. Werken bij Antagonist sprak me namelijk erg aan, vanwege de eerlijke en open sfeer die binnen Antagonist aanwezig is, waarbij klanten tevens de best mogelijke ondersteuning ontvangen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat Antagonist altijd met nieuwe technieken bezig is voor de klanten, waaronder het nieuwe hostingplatform en zelfs het aanbieden van PHP7.

Ik vind het super om bij Antagonist te werken en zo klanten te kunnen helpen met het snel oplossen van problemen. Ik ben helemaal klaar voor alle technische vragen die ik zal krijgen!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Joris de Leeuw
Joris de Leeuw

Van jongs af aan ben ik bezig met webhosting. Als hobby, maar ook vanuit de Vereniging Campus Kabel waar ik veel met IPTV-servers bezig ben. Ik ondersteun de helpdesk van Antagonist, waar ik vooral de technische vragen op mij neem.

Artikelen: 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100