Antagonist heeft nu zijn eigen Joris!

Hallo, mijn naam is Joris de Leeuw, ik ben 29 jaar en woon in Enschede. Vanaf 1 november werk ik bij Antagonist op de Supportafdeling. Ik heb aan de Universiteit Twente Business & IT gestudeerd.

Nieuwe medewerker Antagonist: Joris de Leeuw

Zelf ben ik me al heel lang in de hostingwereld en websites aan het verdiepen. Als klein jongetje was ik rond het jaar 2000 al bezig met het bouwen van simpele HTML-websites en vond ik het fijn om iets te kunnen maken wat andere dan op het internet konden bekijken.

Toen ik ontdekte, dat je met PHP websites dynamischer en gemakkelijker beheerbaar kon maken, heb ik mezelf PHP aangeleerd. In deze tijd bestonden er helaas nog geen webhostingsbedrijven, zoals Antagonist, waardoor ik heel veel zelf ben gaan doen. Hierdoor ben ik tien jaar actief geweest in de hostingbranche en heb ik veel geleerd over wat er allemaal komt kijken bij het leveren van een een goede hostingdienst.

Toen ik zag dat er een vacature openstond bij Antagonist, was dit de kans die ik wilde grijpen. Werken bij Antagonist sprak me namelijk erg aan, vanwege de eerlijke en open sfeer die binnen Antagonist aanwezig is, waarbij klanten tevens de best mogelijke ondersteuning ontvangen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat Antagonist altijd met nieuwe technieken bezig is voor de klanten, waaronder het nieuwe hostingplatform en zelfs het aanbieden van PHP7.

Ik vind het super om bij Antagonist te werken en zo klanten te kunnen helpen met het snel oplossen van problemen. Ik ben helemaal klaar voor alle technische vragen die ik zal krijgen!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *