Support versterkt zich met Jorien!

Afgelopen februari ben ik begonnen als supporter bij Antagonist. Het zou dus zomaar kunnen dat wij onlangs al contact met elkaar hebben gehad. Graag stel ik me daarom even voor! 

Support versterkt zich met Jorien!

Creativiteit stroomt al van jongs af aan door mijn aderen. Een opleiding tot Grafisch Vormgever aan de Academie voor Media, Art & Performance in ‘s-Hertogenbosch was daarom logisch. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik vrijwel direct een passie voor webdesign.

Na mijn studie heb ik jarenlang mijn eigen portfolio gehost bij Antagonist, terwijl ik werkte als servicemedewerker bij een bioscoop. Zo’n drie jaar geleden kreeg ik de unieke kans om aan de slag te gaan binnen de halfgeleiderindustrie. Er werd mij een baan aangeboden als Physical Analysis Technician in Enschede. Ik accepteerde dit aanbod en verhuisde naar Twente. 

Join The A-team!

Op zoek naar een leuke uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

Tijdens een wandeling met mijn toenmalige collega’s kwam ik er per toeval achter dat Antagonist nog geen kilometer verderop gevestigd is. Toen het tijd was voor een nieuwe uitdaging, heb ik daarom direct contact opgenomen. Met veel plezier werk ik nu op de afdeling Support bij Antagonist. Mijn passie voor techniek én jarenlange ervaring op het gebied van serviceverlening kan ik hier perfect combineren.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *