Jonathan, onze aanwinst voor Development!

Op 1 augustus ben ik als Developer bij Antagonist begonnen. Hier focus ik mij vooral op het verbeteren van Mijn Antagonist, ons administratieve beheersysteem. Daarom tijd om me even voor te stellen!

Jonathan Eenkhoorn

Al als middelbare scholier ontdekte ik Linux. Mijn interesse voor computers en programmeren begon dus vroeg! Ik raakte gefascineerd door de vrijheid die Linux je geeft om alles wat een computer voor je doet, te kunnen aanpassen naar je eigen wensen.

Zo rond mijn 15e begon ik te experimenteren met C. De programmeertaal, waarmee je moest beginnen. Ten minste, als je de toenmalige adviezen op fora moest geloven. Wat ik maakte, was heel simpel: een klein tekstgebaseerd spelletje of een eenvoudige rekenmachine.

Daardoor merkte ik meteen dat het me ontzettend boeide hoe je met een aantal regels code zelf een volledig werkend programma kunt bouwen. En dan het liefst een programma waar je ook écht wat aan hebt. Daarom begon ik tegen het einde van mijn middelbare schooltijd met een bijbaantje als PHP website developer. In de leuke sfeer van een kleine startup leerde ik veel over webdevelopment en het omzetten van wensen in functionaliteiten.

Tijdens en na mijn studie Informatica dook ik in de wereld van Enterprise Java. Dat zorgde er ook voor dat ik aan de slag ging bij verschillende grote bedrijven, waar ik meebouwde aan complexe administratieve software. Ik specialiseerde me hier in het begeleiden van datamigraties tussen zulke pakketten.

Het waren enorm interessante projecten, maar toch miste ik op een gegeven moment de gedrevenheid en concrete doelen die ik associeer met een kleiner bedrijf met visie. Ik ben daarom heel blij dat Antagonist op mijn pad kwam en dat ik dit hier weer heb gevonden!

Werken bij Antagonist

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem gerust eens een kijkje bij onze vacatures!

Bekijk vacactures →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Via RSS, per e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *