We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Systeembeheer versterkt zich met Joël!

Alweer sinds oktober ben ik met veel plezier bij Antagonist werkzaam als Systeembeheerder. Daarom hoog tijd om me even voor te stellen!

Zoals wel vaker in de IT is met een computer werken bij mij als een hobby begonnen. Ik ben er van kleins af aan mee opgegroeid. Zo speelde ik begin jaren ’90 al spellen als Space Quest en Commander Keen op de gezinscomputer.

Al snel bleek spellen spelen alleen niet genoeg en wilde ik precies weten hoe alles in elkaar zat. Wat ik in mijn handen kreeg, ging in no-time uit elkaar, werd bestudeerd en ging weer in elkaar. Helaas voor mijn ouders hield ik ook wel eens schroeven over… Sorry voor de videorecorder! Gelukkig ging het steeds beter en repareerde ik ook spullen die anders waren weggegooid.

Inmiddels flink wat jaren verder was ik op zoek naar ander werk. Volgens een goede vriend van me moest ik maar eens een kop koffie bij Antagonist gaan drinken. Met zijn crossmediabureau was hij al jaren klant en erg te spreken over het product en het niveau van ondersteuning. Zo gezegd, zo gedaan.

In de gesprekken werd me al snel duidelijk dat ik te maken had met een gepassioneerd werkgever. De mensen van Antagonist zijn buitengewoon gedreven en gaan tot het uiterste om gedegen oplossingen in de markt te zetten. Alles onder het motto “we doen het goed of we doen het niet.” Precies hoe ik er tegenaan kijk. Ik ben dan ook trots nu van dit team deel uit te maken!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Joël van der Voort van der Kleij
Joël van der Voort van der Kleij

Joël is als Linux System Engineer bij Antagonist werkzaam. Hij bedenkt graag elegante oplossingen voor complexe problemen, zodat de techniek toegankelijk is voor iedereen!

Artikelen: 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100