We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Met Jochem breiden we Support verder uit!

Begin 2022 begon mijn avontuur bij Antagonist. Altijd even spannend natuurlijk, zo’n eerste werkdag. Zelf had ik nooit gedacht dat ik bij de helpdesk van een webhostingbedrijf terecht zou komen. Toch leer je over de jaren heen nog wel eens wat… Zo kwam ik erachter wat ik niet wilde en vooral ook wat wel. Duidelijkheid, transparantie en kwaliteit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Dat zag ik terug bij Antagonist en motiveerde me om te solliciteren. Gelukkig met succes!

Jochem, onze nieuwe aanwinst voor Support.

Wat begon met een krantenwijk

Op mijn dertiende begon ik ooit als krantenjongen. Heel eerlijk, daar haalde ik niet altijd het levensgeluk uit. Het verdiende weinig, de brievenbussen in mijn wijk lagen ver uit elkaar en het weer zat nooit een keertje mee. In december was echter er altijd een lichtpuntje. Toen mocht ik aanbellen om iedereen fijne feestdagen te wensen (met natuurlijk de hoop op een beetje fooi). Een aantal mensen waren daadwerkelijk op mij aan het wachten. Voor het eerst merkte ik dat voor sommigen mijn werk toch een verschil maakte en dat voelde goed. Zo kwam ik erachter dat ik mensen helpen eigenlijk heel leuk vond.

Ontdekken wat bij je past

Inmiddels heel wat jaren later zit de drive om te helpen er nog steeds in. Nu ook met de kennis en ervaring om er kracht achter te zetten. Na een ICT-studie gericht op netwerkbeheer ging ik alle kanten op om te kijken wat ik leuk vond. Van 3D-design en animatie tot programmeur en alles ertussenin. Zodoende verzamelde ik over de jaren heen een breed scala aan vaardigheden. Dat komt nu dagelijks van pas bij het beantwoorden van al je vragen over webhosting.

Kom ook werken bij Antagonist

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

Ontspanning na een werkdag

Na een dag werken vind je me trouwens vaak gewoon lekker thuis. Grote kans dat ik bezig ben met een van mijn hobbies. Waarschijnlijk componeer, mix of master ik muziek – dat is mijn favoriete bezigheid. Daarnaast houd ik ervan om met vrienden te gamen of gewoon om een serie te kijken met mijn twee katten. Ook ben ik fan van slimme apparaten en gadgets, zodat ik in huis zoveel mogelijk kan automatiseren. Tot aan de badkamerlamp toe…

Wellicht tot snel!

Hopelijk heb je zo een beetje een beeld van de persoon achter de naam, wanneer je contact opneemt. Tot op heden heb ik het erg naar mijn zin bij Antagonist en kijk ik ernaar uit om je te helpen.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Jochem Gervink
Jochem Gervink

Jochem heeft een passie voor klantgerichtheid. Bij Antagonist zet hij op Support zijn kennis en ervaring in om jou zo goed mogelijk te helpen

Artikelen: 6

2 reacties

 1. Jochem, ik heb een leuk probleempje dat geen haast heeft. Wanneer ik op mijn website (die bestaat uit een opeenvolging van artikelen) een artikel toevoeg met CuteFTP dan kan het dagen duren voordat het werkelijk verschijnt als ik op mijn website inlog. Soms is het er instantaan.
  Wat doe ik niet goed?

  • Dag Herbert, op basis van alleen deze informatie klinkt het als caching. Browsers slaan (delen van) websites vaak lokaal op. Zo hoeft bij een volgend bezoek een pagina niet helemaal opnieuw opgehaald te worden en toont die sneller.

   Voer je een wijziging door, dan kan dit ongemerkt gebeurenomdat je browser de ‘oude’ pagina uit de lokale cache haalt. Je kunt daarom eens proberen de cache te legen.

   Als je wilt, mag je ook een e-mail sturen naar support@antagonist.nl met daarin om welk domein het gaat. We kunnen dan wat gerichter meekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100