Systeembeheer breidt uit met Jim!

Recentelijk ben ik begonnen met mijn nieuwe baan bij Antagonist. Hier werk ik op de afdeling Systeembeheer en zet ik me in om ons platform nóg beter te maken. Graag stel ik mij even aan jullie voor! 

Systeembeheer breidt uit met Jim!

Al van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in computers. Het was voor mij daarom voor de hand liggend om een studie te kiezen die hierop aansloot. Dit werd de opleiding HBO-ICT Infrastructuur en Service Management. 

Hier hield ik mij onder andere veel bezig met beveiligingsprojecten rondom identiteits- en toegangsbeheer. Alles wat te maken heeft met het inloggen op systemen dus. Ik kijk ernaar uit om deze kennis in de praktijk te vergroten en hiermee direct iets toe te voegen aan het platform.

Nadat ik mijn studie had afgerond, ging ik gelijk op zoek naar een baan. Graag wilde ik bij een organisatie werken met een hecht team. Als persoon écht iets aan een bedrijf kunnen toevoegen, is voor mij namelijk heel belangrijk. Ook het automatiseren van infrastructuur vind ik erg interessant.

Zo kwam ik na wat zoeken bij Antagonist terecht. Tot nu toe vind ik het een hele prettige organisatie. Het team is gezellig en ik kan veel van mijn collega’s leren. Ondanks het thuiswerken. Inmiddels ben ik druk bezig met mijn eerste projecten en haal ik daar veel plezier uit!

Join The A-team!

Op zoek naar een leuke uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *