Jesse is Systeembeheer komen versterken!

Sinds kort werk ik als systeembeheerder bij Antagonist. Hier hou ik mij bezig met het stabiel en veilig houden van ons netwerk. Daarnaast werk ik mee aan de implementatie van nieuwe technieken om ons platform nog beter te maken. Graag vertel ik daarom kort wat meer over mezelf.

Maak kennis met onze nieuwe systeembeheerder Jesse!

Mijn interesse voor computers is op jonge leeftijd ontstaan. Deze hobby nam ik al snel over van mijn vader, die constant bezig was met het oplossen van computerproblemen. Omdat dit mij zo aansprak, heb ik later gekozen om een IT-opleiding te gaan doen. Dit werd de studie IT Service Management

Tijdens mijn opleiding heb ik me vooral bezig gehouden met beveiligingsprojecten, zoals het monitoren van de ISO 27001 compliance van het applicatielandschap binnen de Azure-cloudomgeving. Na mijn studie ben ik direct op zoek gegaan naar een baan. Mijn voorkeur ging uit naar een bedrijf met een hecht team, zodat ik op die manier echt een verschil kon gaan maken. Via via ben ik toen terechtgekomen bij Antagonist. 

Join The A-team!

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

Tijdens het sollicitatiegesprek wist ik direct dat Antagonist goed bij mij paste. Hoewel webhosting nieuw voor me is, geeft juist dit me de kans om me hierin verder te ontwikkelen. Verder vind ik beveiliging en Development Operations erg interessant. Hier hoop ik mijn kennis over te vergroten, zodat ik het direct kan toepassen binnen het platform.

Tot nu toe vind ik het een leuk bedrijf. Ik heb gezellige collega’s en ik leer veel over de infrastructuur van het platform van Antagonist. Hoewel het inwerken nu vooral vanuit huis plaatsvindt, heb ik evengoed veel plezier in mijn werk en krijg ik veel steun van de rest.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *