Support versterkt zich met Jeffrey!

Sinds juni werk ik bij Antagonist op de afdeling Support. Het zou dus goed kunnen dat je al contact met mij hebt gehad. Wellicht ook niet… Daarom tijd om mij even voor te stellen!

Jeffrey Kerkdijk

Technologie boeit mij al mijn hele leven. Van kinds af aan wist ik dan ook al dat ik iets met computers wilde doen. En dan het liefst daar mooie dingen mee maken. Het was voor mij daarom een logische keuze om de opleidingen DTP en Mediavormgever te volgen. Een leerzame tijd, waarin ik ook veel ervaring met WordPress opdeed.

Vooral tijdens de laatstgenoemde opleiding kwam ik erachter dat het alleen vormgeven me niet gelukkig genoeg maakte. Ik wilde graag meer contact met mensen. Dat gevoel zorgde ervoor dat ik eerst als klantenservice- en later als backoffice-medewerker bij een internetserviceprovider ging werken. Hier hielp ik samen met een team klanten met hun storingen. Snel schakelen en zorgen dat op die momenten iedereen de juiste info had, gaf me voldoening.

Hobby’s en vrije tijd
Qua hobby’s mag ik graag een serie of film kijken en ook in games en comics kan ik mijn tijd kwijt. Verder vind ik fotografie erg tof en laat ik vooral gadgets niet vergeten!

Na een aantal jaar had ik echter behoefte aan een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik bij Antagonist terecht. Wat mij aansprak, was het werken in een kleiner team en de mogelijkheden om te kunnen groeien. Ik houd er namelijk van om te kunnen blijven leren. En eigenlijk het meest belangrijke, ik help graag anderen. En dat lukt hier zeker. Misschien tot snel als je met Support contact opneemt!

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail!

Deel App Tweet Mail Deel

2 thoughts on “Support versterkt zich met Jeffrey!

 1. Beeldwinkel Verhallen op zei:

  Beste Jeffrey,
  We hebben een probleem met het versturen van de mail, nu is er iemand die dat aan t oplossen is, maar hij heeft de domein inloggegevens nodig.
  Dit om de DNS aan te passen ivm email en email migreren naar Office.
  Zou je die naar ons toe kunnen mailen?
  Alvast bedankt voor je reactie,
  Met vriendelijke groet,
  Marianne Bukkems
  Beeldwinkel Verhallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *