We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Introductie nieuwe centrale webmail-applicatie

Vandaag introduceert Antagonist een nieuwe centrale webmail-applicatie. Wederom is het grootste voordeel dat we de applicatie nu onder een geldig SSL-certificaat aan kunnen bieden, zodat we klanten kunnen stimuleren om alleen nog maar via SSL in te loggen. Deze webmail-applicatie is gebaseerd op Roundcube, en vervangt daarmee het vroegere Squirrelmail.

Je kunt de nieuwe webmail-applicatie bereiken via: https://mail.antagonist.nl/

Deel dit blog
Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries richtte in 2004 Antagonist op, de tegenspeler op de hostingmarkt. Het bedrijf staat voor eenvoud, transparantie en uitstekende klantenservice. Inmiddels heeft Antagonist meer dan 70.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Artikelen: 33

8 reacties

  1. Ziet er goed uit. Jammer dat v0.8 nog in beta is. Dan hadden nog de keuze uit een extra thema.

    • Zoals inderdaad ook in de blogpost staat is het gebaseerd op Roundcube. Het ‘nieuwe’ eraan is dat we bezig zijn om alle applicaties centraal aan te bieden, zodat je op 1 plek kunt inloggen en we alles ook onder ons Extended Validated SSL-certificaat aan kunnen bieden.

  2. Is het ook mogelijk om de andere webmail (roundcube, squirrelmail) uit te zetten of te blokkeren op je eigen domein?

  3. Zou inderdaad wel fijn zijn als dit bij een resellerpakket White Label gebruikt kan worden onder de domeinnamen (zonder subdomeinen te hoeven instellen). Dat logo is maar voor 1 iemand leuk om te zien. Men wil hun eigen logo of helemaal geen zien.

  4. Ik zou ook graag zien dat de beveiligde email mogelijk is voor resellers met eigen nameservers of op zijn minst op webhostingserver.nl. Mijn klanten hoeven niet te weten dat hun website bij Antagonist staat. Dus ik wijs mijn klanten op het alternatief om van de webmail gebruik te maken via mijn reseller domein wat ik kan beveiligen.

Reacties zijn gesloten.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100