We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Volg Antagonist op Instagram! 📸

Webhosting en heerlijk eten combineren kan dankzij Instagram. En dat komt goed uit, want wij houden wel van wat lekkers! Daarom posten we er regelmatig updates en nieuwtjes. Perfect voor de luchtige momenten, het hoeft niet altijd serieus te zijn… Zoek op @antagonist.nl en volg ons! 

Volg Antagonist op Instagram!

#letstakeaselfie?

Selfies en duckfaces zul je bij ons niet snel vinden. Taart, een broodje RAM of knapperige SSD-schijfjes wellicht wel… Natuurlijk gaan we voor mooie plaatjes. Hardware die het hartje van een techneut sneller doet kloppen, een kijkje bij ons serverpark waar we kabelmanagement tot ware #cableporn hebben verheven – dat soort dingen. Of lekker eten. Ja, lekker eten is ook goed!

We streven naar wekelijkse updates, dus je tijdlijn wordt niet ondergespamd. Daar zijn andere ‘grootheden’ voor. We can’t keep up with the Kardashians… Over spam gesproken trouwens, dat voorkom je met een reCAPTCHA. Oké, voor we verder afdwalen… Ben je benieuwd wat we allemaal uitvreten of wil je gewoon handige tips voor je website? Volg ons dan op Instagram!

Ga naar Instagram →

We vinden het ook leuk om van jou te horen! Ben je met een tof project bezig, heb je een creatief domein geregistreerd of net je website gelanceerd? Tag je foto’s met @antagonist.nl en je weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Die like is dan binnen. We zetten daarnaast jou en je website graag in het zonnetje als je een mooi hoogtepunt of jubileum bij ons hebt te vieren! 🙂

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 54

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100