We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Hiranthi is Antagonist komen versterken!

Even voorstellen: ik ben Hiranthi Herlaar, 33 jaar jong en mama van een toekomstig robotbouwer (aldus hijzelf). Ik heb het geluk dat ik sinds begin maart klanten mag ondersteunen op de afdeling Support!

Hiranthi Herlaar

Mijn passie voor IT wakkerde in 2003 aan toen ik mijn diploma voor directiesecretaresse in ontvangst nam. Hoewel het achteraf voor mij vooral een dure typecursus bleek te zijn, vormde het de basis voor iets moois. Tijdens de opleiding kwam ik namelijk via GeoCities! in aanraking met HTML. Mocht je daar nooit van hebben gehoord: dit was een online omgeving waar je met WYSIWYG je website in elkaar kon zetten.

Van het één kwam het ander en al snel legde ik mijn eerste domeinnaam vast. Ook begon ik met PHP, omdat ik meer dynamiek in mijn website wilde kunnen gebruiken. Voor ik het wist, had ik mijn eigen CMS in elkaar geprogrammeerd – volledig klaar om in te zetten voor klanten. Dat is het moment dat ik besloot om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Uiteindelijk koos ik om hiervoor toch open source te gaan. Ik wilde namelijk niet alleen maar met de doorontwikkeling van een eigen CMS bezig zijn. Daarom heb ik me gespecialiseerd in WordPress. Via de contacten die ik in die community opdeed, heb ik deel uit mogen maken van de Nederlandse stichting die WordCampNL heeft opgezet. Op twee van die WordCamps heb ikzelf ook een presentatie mogen geven.

Een nieuwe uitdaging

Hoewel ik het ontwerpen en programmeren erg leuk vond (en vind), bleek het volledig ondernemer zijn gewoonweg niet voor mij te zijn weggelegd. Daarom begon ik eind 2015 weer in eenzelfde soort functie als waar ik in 2008 de werknemerswereld mee was uitgestapt: inbound technische helpdeskmedewerker voor een internet service provider.

Flink onverwacht kreeg ik begin februari dit jaar de uitnodiging om te solliciteren op een Supportfunctie bij Antagonist. Na het doorlezen van de vacature (en verschillende blogs) werd ik steeds enthousiaster over de mogelijkheid om hobby, opgedane ervaring en interesses te kunnen combineren in een baan bij een werkgever die enorm bij me aan leek te sluiten. En dus ging ik op de uitnodiging in.

Het resultaat van de sollicitatieprocedure moge duidelijk zijn, ik zit me hier immers voor te stellen. En hoewel ik hier natuurlijk nog niet zo lang zit, kan ik me niet voorstellen ergens anders zo op m’n plek te kunnen zitten als hier. Een fijne werkgever, prettige werksfeer, leuke collega’s en werken met (en voor) leuke klanten. Het is echt een totaalpakket!

Join The A-Team!

Wil jij ook bij graag Antagonist komen werken? We zoeken we nog een gedreven Back-end Developer en DevOps Engineer. Neem gerust eens een kijkje bij onze vacatures en laat het ons weten als je geïnteresseerd bent!

Bekijk de vacatures →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Hiranthi Herlaar
Hiranthi Herlaar

Gedreven autodidact met een vergaande passie voor alles wat met HTML, PHP en WordPress te maken heeft. Zet graag haar kennis in om je zo goed mogelijk te helpen!

Artikelen: 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100