We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Harald, de topper die wederom voor uitbreiding op Support zorgt!

Per 1 februari ben ik begonnen met het ondersteunen van de afdeling Support van Antagonist. Graag stel ik me even voor.

Harald Brouwers onze nieuwe medewerker voor Support

Wat mij erg aanspreekt in Antagonist, en meteen de reden was waarom ik hier ben gaan solliciteren (en nu gelukkig ook met veel plezier werk), is dat de producten, diensten en service die geleverd worden van een zeer hoge kwaliteit zijn. En mochten er dan alsnog vragen zijn, dan is er het support-team, waarin mijn collega’s en ik ons stinkende best doen en voor een uitstekende ondersteuning zorgen.

Mijn achtergrond is erg breed en loopt in de richtingen van computertechnologie, multimedia, webdevelopment en sales. Ik ben afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool te Enschede, in de richting Toegepaste Kunst & Techniek.

Het werken bij Antagonist is (zeker nu in het begin) een zaak van elke dag weer bijleren, beter worden in wat je doet en er zijn voor onze klanten. Dit traject van jezelf verder ontwikkelen, in de organisatie groeien en een geweldige dienstverlening neerzetten is iets dat ik nog lang en met plezier bij Antagonist wil blijven doen!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Harald Brouwers
Harald Brouwers

De achtergrond van Harald is erg breed, van computertechnologie en multimedia tot webdevelopment en sales. Per 1 februari 2014 ondersteunt Harald het Customer Service-team.

Artikelen: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100