We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Halverwege 2021: verbeteringen op een rij!

De tijd vliegt. Zo zitten we inmiddels op zo’n 53% van 2021. We begonnen daaraan zoals we in 2020 waren geëindigd: werkend vanuit huis. Hoewel dat natuurlijk zijn uitdagingen kende, hield het ons gelukkig niet tegen om als team te werken aan veel moois. Blik terug op de belangrijkste verbeteringen van het afgelopen halfjaar!

Halverwege 2021: de belangrijkste verbeteringen op een rij!

E-mailpakket als nieuwe dienst

In februari introduceerden we het e-mailpakket als nieuwe dienst. Hiermee maak je gemakkelijk professionele e-mailaccounts aan voor je domeinnaam. Ook krijg je een hoop extra opties. Zo kun je onbeperkt e-mailforwarders aanmaken, een catch-all instellen en je domein doorsturen. Het e-mailpakket bestel je via de website of je klantaccount van Mijn Antagonist. Wil je later toch graag een webpagina, dan kun je naadloos upgraden naar een hostingpakket.

Breid je losse domeinnaam uit met e-mail!

Elke dag zorgeloos blijven mailen 

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken. We vinden het dan ook erg belangrijk dat je een goede mailervaring hebt. Maatregelen ten behoeve van je online veiligheid moet je niet merken en alleen in actie komen, wanneer dat echt nodig is. We hebben daarom de hoeveelheid e-mails die je dagelijks kunt versturen voor alle pakketten verruimd. Aanvullend hebben we twee-factor-authenticatie (2FA) toegevoegd aan de webmail. Stel je dat in, dan is daar ter beveiliging een extra stap vereist om in te loggen.

Elke dag opnieuw zorgeloos blijven mailen!

DANE en meer platformverberingen 

Om onze e-mail nog veiliger te maken, implementeerden we DANE voor alle domeinen die bij ons zijn gekoppeld aan webhosting. Hiervoor hebben we al onze mailservers voorzien van nieuwe certificaten en 170.000+ domeinnamen een TLSA-record gegeven. Een omvangrijke, maar leuke klus. Ook hebben we SPF– en DMARC-records toegevoegd aan domeinen zonder webhosting. Deze adressen zijn hierdoor een stuk minder kwetsbaar voor spoofing.

Updates van Systeembeheer: een flinke stapel verbeteringen voor ons platform!

Verder voegden we al geruime tijd IPv6-adressen toe aan al onze pakketten. Door het verbeteren van onze automatisering hoef je nu echter een IPv6-adres niet meer handmatig te koppelen aan extra domeinnamen. Zo heeft elke website standaard IPv6 en heb je hier zelf geen omkijken meer naar. 

Resellerpakket vernieuwd

Met het Resellerpakket verkoop je onze webhosting eenvoudig door aan je klanten. Om beter aan de huidige wensen van resellers te kunnen voldoen, lanceerden we in maart een vernieuwd pakket. Zo heb je meer opslag, meer dataverkeer en meer flexibiliteit door het kunnen uitbreiden per website.

Een update over het Resellerpakket.

Antagonist Backups voor resellers

Deze eerste vernieuwingsstap voor resellers bood bovenal ruimte om blijvend verbeteringen door kunnen te voeren. Zo voegden we onlangs als aanvulling onze Antagonist Backups toe aan dit nieuwe pakket. Resellers kunnen zo ook eenvoudig data herstellen van aangemaakte gebruikers via backups die wij voor ze maken. Deze herstelpunten gaan hier tot een week terug. Erg handig als er onverhoopt toch iets mis gaat en je zelf geen backup voorhanden hebt!

Heb je een Resellerpakket van voorheen?
Het is mogelijk om over te stappen naar het nieuwe model met behoud van je bestaande blokken. Zo verruim je de basis van je resellerhosting.

Online opslag als nieuwe dienst 

In april kwamen we met nog een nieuwe dienst. Zo kun je naast webhosting, e-mail en domeinen nu ook bij ons terecht voor online opslag. Hiermee staan je backups, foto’s, video’s en documenten altijd veilig in de cloud. Gewoon op servers in Nederland en met de service die je van ons gewend bent. Met de Nexctloud app houd je moeiteloos alles in sync en kun je bestanden delen met anderen. Ontdek meer over onze cloudopslag en probeer het uit.

Online opslag bij Antagonist!

PHP 8 beschikbaar

PHP 8 kwam uit en is op dit moment de meest recente stabiele PHP-versie. We zorgden daarom dat je dit kunt kiezen via de PHP-selector en regelden ook dat pakketten gelijk met deze versie worden opgeleverd. Nu staat een nieuwe versie van PHP doorgaans gelijk aan meer snelheid. Maar hoeveel winst pak je nu als je bijvoorbeeld een WordPress-website hebt? We vonden het daarom tijd voor een kleine benchmark! Bekijk de resultaten en leer hoe je overstapt.

Maak met PHP 8 WordPress 20% sneller!

Uitbreiding van het team

We versterkten ons team. Zo gingen Jorien, Esther en Sam alledrie aan de slag bij Support. Met hun passie voor techniek en klantgerichte instelling tillen ze onze ondersteuning naar een volgend niveau. Systeembeheer breidde uit met Jesse en Jim. Zij houden ons webhostingplatform veilig en up-to-date. Ook implementeren ze nieuwe technieken die het platform blijvend verbeteren. Bij Development kwam Daniel erbij om aan ons beheerpaneel te werken en onze automatisering nog verder te perfectioneren.

Kom werken bij Antagonist!

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat we je kunnen bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

Premium diensten gestroomlijnd

Soms wil je hulp die net een stapje verder gaat dan normaal. Voor bepaalde werkzaamheden kun je ons dan inschakelen. Zo kunnen we je onder andere helpen bij het wijzigen van je domein en het verhuizen van je website of e-mail. Door een nieuw aanvraagproces en optimalisaties achter de schermen kunnen we je met onze premium diensten nu vlotter te hulp schieten.

Premium diensten verbeterd: hulp die een stapje verder gaat!

Sneller hulp via de live chat 

Naast support per e-mail, bieden we ook al langere tijd ondersteuning via onze live chat. Dat is ideaal voor korte vragen en als je direct persoonlijk contact wil. Nu hebben we het afgelopen halfjaar hard gewerkt om verschillende interne processen efficiënter in te delen. Dit zorgde er onder andere voor dat we onze openingstijden konden verruimen en je vaker konden helpen per chat.

Live chat bij Antagonist.

Op naar de tweede helft!

Door de opkomst van het coronavirus is het internet cruciaal gebleken. Zo zochten ondernemingen naar andere manieren om hun klanten van dienst te zijn. Voor velen was online doorgaan de beste oplossing. Inmiddels wordt er volop gevaccineerd en kan er langzaamaan steeds meer. Toch blijft een digitale aanwezigheid onmisbaar en daar blijven we je bij helpen. Hoewel de versoepelingen in golfbewegingen komen en gaan, zijn we positief en staat er nog veel moois op het programma. Op naar de resterende 47% van 2021!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100