We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Registreer .SITE en .ONLINE 1 jaar gratis in combinatie met hosting!

Tijdelijk krijg je bij een nieuw of bestaand Slim-, Plus- of Pro-pakket het eerste jaar een .ONLINE- én een .SITE-domeinnaam cadeau. Wil je liever .STORE, .TECH. of .SPACE, dan registreer je die nu met 90% korting. Lees meer over deze aanbieding en bekijk hoe jij je gratis domeinen claimt!

.SITE en .ONLINE een jaar gratis

Als je een nieuw hostingpakket bestelt, dan kun je .SITE en .ONLINE kosteloos aan je winkelwagentje toevoegen. Zo kun je deze domeinen het eerste jaar gratis uitproberen. Handig als extra domeinnaam of voor een nieuw project! Na het eerste jaar besluit jij of je ze wilt behouden. Verlengen kan dan tegen het standaardtarief. We brengen je uiteraard op de hoogte wanneer het einde van het actiejaar nadert. Je zit dus nergens aan vast.

Claim je gratis domeinen

Heb je al een hostingpakket bij ons, dan kun je 1 keer gratis een .SITE- én een .ONLINE-adres vastleggen. Je regelt dit eenvoudig via je klantaccount van Mijn Antagonist. Log in, klik op ‘Bestellen’ en doe de domeincheck. Vervolgen kun je de domeinnamen voor € 0,00 toevoegen. Kies erna voor ‘Alleen de domeinen’, rond de bestelling af en je bent klaar!

Als bestaande klant een gratis .SITE- en .ONLINE-domein claimen.

Alleen een domeinnaam nodig?

Heb of hoef je geen hostingpakket, maar wil je wel graag een nieuw domein? Je profiteert dan tijdelijk het eerste jaar van 90% korting op de extensies .SITE, .ONLINE, . STORE, .TECH en .SPACE. Zo kun je deze domeinnamen voordelig uitproberen. Wil je gaandeweg toch graag een website of e-mailadres, dan kun je later alsnog een hostingpakket bijbestellen.

Waarom een extra domeinnaam? 

Het vastleggen van een extra domeinnaam is in veel situaties handig. We zetten een aantal voordelen voor je op een rij. 

  • Met een unieke extensie als .SITE of . ONLINE onderscheid jij jezelf van de rest. Hierdoor onthouden je bezoekers je makkelijker.
  • Extensies zoals .SPACE en .TECH zijn minder gangbaar dan bijvoorbeeld .NL. Veel gewilde adressen zijn hierdoor nog beschikbaar.
  • Stuur je extra domeinnaam door naar je huidige website. Je bent zo via meerdere adressen bereikbaar.
  • Gebruik een extra domeinnaam om onderdelen van jouw onderneming overzichtelijk te categoriseren. Wil je online producten gaan verkopen, gebruik hier dan bijvoorbeeld jouwonderneming.STORE voor. 
  • Zet een extra domeinnaam in bij een campagne of actie. Je kunt zo een webpagina maken die helemaal in het teken staat van deze actie, zonder aanpassingen binnen je bestaande website. Uiteraard kun je gebruikers vanuit de campagnewebsite doorsturen naar de hoofdwebsite. 

Doe een domeincheck

Benieuwd hoe jouw adres eruit ziet met bijvoorbeeld een .ONLINE-extensie? Check of je domein beschikbaar is en ga gelijk aan de slag! 

Beschikbaarheid controleren →

Voordelen per extensie 

De verschillende extensies bieden ieder hun eigen voordelen. We geven je graag wat inspiratie over hoe je elk domein kan gebruiken.

.ONLINE-domein

Het woord ‘online’ wordt in meer dan 24 talen begrepen. Hierdoor is het .ONLINE-domein perfect voor bedrijven, start-ups en zzp’ers die internationaal willen opereren. Denk aan thebakingroom.online en maluma.online. De extensie wordt daarnaast veel gebruikt voor persoonlijke websites en blogs. 

.SITE-domein

.SITE is een veelzijdige extensie die eigenlijk voor iedereen te gebruiken is. In Nederland is deze extensie minder gangbaar. De kans is hierdoor groter dat jouw gewenste adres nog beschikbaar is. Voorbeelden van websites met deze extensie zijn socialchange.site en cohousing.site.

.STORE-domein

De .STORE-extensie is perfect voor iedereen die iets wil verkopen en hierdoor ideaal voor webwinkels. Daarnaast kan het voor een blogpagina of bedrijfswebsite handig zijn om afzonderlijk een webshop in te richten. Bekijk bijvoorbeeld hoe emirates.store en insomniac.store dit hebben aangepakt.

.STORE 90% korting

.TECH-domein 

Het .TECH-domein is ideaal voor iedereen die zich bezig houdt met techniek of IT. Voor bedrijven en zzp’ers die zich willen onderscheiden, kan deze extensie een uitkomst zijn. Neem bijvoorbeeld stronger.tech. Maar ook voor bloggers of mediasites met techniek- en IT-gerelateerde artikelen is .TECH een passende extensie. Hier is weshape.tech een mooi voorbeeld van.

.SPACE-domein

.SPACE is een unieke en multifunctionele extensie. Met dit domein kun je letterlijk een online ‘space’ creëren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, forum of digitaal portfolio. Bekijk trustd.space en buzzi.space voor inspiratie. Uiteraard is het ook erg geschikt voor websites met een ruimte-gerelateerd onderwerp.

Wil je meer ideeën opdoen?
Neem dan eens een kijkje op de website van Radix. Zij zijn de partij achter deze domeinextensies.

Verlengen na het actiejaar 

We brengen je op de hoogte wanneer het actiejaar afloopt. Je kiest dan of je het domein wilt behouden of stopzetten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. In het onderstaande overzicht vind je per extensie zowel het actie- als standaardtarief. Deze gelden in combinatie met een nieuw hostingpakket.

ActietariefStandaardtarief
.SITE€ 0,00 /mnd€ 2,99 /mnd
.ONLINE€ 0,00 /mnd€ 3,99 /mnd
.SPACE€ 0,25 /mnd€ 2,49 /mnd
.TECH€ 0,49 /mnd€ 4,99 /mnd
.STORE€ 0,49 /mnd€ 5,99 /mnd

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

2 reacties

  1. Ikheb geen bed en breakfast meer, dus de website kan vervallen. Wel wil ik de mail=adressen behouden. Ik wil nog wel beveiliging hebben. Ik krijgeen melding dat die per 31/12 vervallen is. Hoekan dat? Heb ik een rekening over het hoofd gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100