We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist geeft .NU weg: tot 30 november onbeperkt .NU-domeinen gratis registreren!

Goed nieuws: tot 30 november kun jij bij Antagonist onbeperkt .NU-domeinnamen gratis vastleggen! Registreer ze los of samen met een webhostingpakket. Ideaal voor nieuwe ideeën, ter aanvulling op je SEO of als opvallende combinatie (verrassingsme.nu). Na één jaar bepaal jij zelf of je verder wilt. Daar informeren we je uiteraard ruim van tevoren over. Je kiest dan of je wilt verlengen of wilt stoppen. Simpel toch?

Antagonist geeft .NU weg: tot 30 november onbeperkt .NU-domeinen gratis registreren!

Dat een goede domeinnaam kan bijdragen aan (online) succes is bekend. Voor .NU zijn nog veel pakkende combinaties vrij. En als je een beetje creatief en vindingrijk bent, dan kun je perfect jouw onderscheidend vermogen benadrukken. Door je unieke adres te koppelen aan bijvoorbeeld je portfolio, e-mail, cv, LinkedIn-profiel of website vergroot jij je bereik. Twijfel dus niet langer en probeer het voor een jaar. Wees creatief en leg kosteloos jouw .NU domein vast!

Registreer .NU domein →

Hoe kun jij profiteren?

Wij geven je het eerste jaar 100% korting. Voor € 0,00 registreer jij dus een nieuw .NU domein! Profiteren gaat eenvoudig:

  1. Bestel gratis een los .NU domein. Die kun je bijvoorbeeld doorsturen naar je bestaande website of koppelen aan een pakket dat je al hebt.
  2. Registreer jouw domeinnaam naar keuze en leg daarnaast als extraatje kosteloos een creatief .NU-adres vast.
  3. Kies een nieuw pakket in combinatie met een .NU domein. Ideaal voor als je specifiek met .NU aan de slag wilt en geen ander adres wenst.
  4. Neem een nieuw pakket af met de al inbegrepen domeinnaam én het .NU-adres. Zo heb je supervoordelig twee domeinen voor je website!

Op vier manieren kun je dus gebruikmaken van deze unieke .NU-actie! Al leg je hem alleen maar vast, simpelweg om het even te parkeren voor een nieuw, gek idee. En bij Antagonist krijg je er standaard veel extra’s bij! Zo kun je de domeinnaam gratis doorsturen, de DNS-records aanpassen en e-mail forwarders aanmaken. Bovendien wordt jouw domein direct met DNSSEC beveiligd en krijg je gratis SSL.

Hoe werkt het?

Het eerste jaar is jouw .NU domein gratis. Jij bepaalt daarna of je ermee verder wilt. Tegen de tijd dat het adres afloopt, sturen we je – uiteraard ruim van tevoren – een e-mail, waarin we je vragen of je wilt verlengen. Je kiest dan of je tegen het reguliere tarief (€ 2,39 per maand) het domein wilt behouden of het wilt laten verlopen. Verleng je dan gelijk voor twee jaar, dan krijg je 10% korting en voor drie jaar zelfs 20%. Mooie kans, toch?

TIP!
Deze actie is voor iedereen, ongeacht of je klant bent of niet. Dus ook je familie, vrienden, kennissen en collega’s kunnen onbeperkt .NU-domeinnamen gratis registreren. Uiteraard geldt voor hen, net als voor jou, dat je nergens aan vastzit! Dus laat het ze weten via Facebook of Twitter. Alvast bedankt!

Verifiëren, delen met vrienden en een handje helpen!

Als je bestelling op € 0,00 uitkomt, dan kun je via een tweet, een bericht op Facebook of een reCAPTCHA de registratie afronden. Uiteraard verstrek je hiermee geen toegang tot je account of gegevens. We vragen dit alleen om misbruik te voorkomen. Daarnaast help je ons een handje door deze unieke actie te verspreiden. Zo kunnen anderen ook profiteren van een gratis .NU domein. We zijn je bij voorbaat bijzonder dankbaar!

Wat kun je met een .NU domein?

  • E-mail — Maak creatieve doorstuur-adressen aan voor je losse domein. Of koppel hem aan je bestaande pakket en creëer unieke, volwaardige e-mailaccounts (bijvoorbeeld ‘reserveer@verrassingsme.nu’).
  • Parkeren — Enkel vastleggen, zodat niemand anders er met jouw unieke naam vandoor gaat. Ideaal voor een aankomend project!
  • Doorsturen — Je losse .NU gemakkelijk doorsturen naar je bestaande website. Of koppel hem aan je pakket met dit handige stappenplan.
  • DNS-records wijzigen — DNS-records van een los domein wijzig je snel via Mijn Antagonist. Heb je de domeinnaam in een pakket ondergebracht? Je past ze dan gemakkelijk aan via DirectAdmin.

Waar komt .NU vandaan?

Velen weten vaak niet dat .NU de TLD van Niue is, een klein Polynesisch eiland in de Zuidelijke Stille Oceaan. Het telt ongeveer 1600 inwoners en is zo’n 260 vierkante kilometer groot. De extensie bestaat sinds 1997. De Internet Users Society-Niue (IUS-N) werd toen opgericht, met als één van de doelen de opbrengst te gebruiken om de inwoners van internet te voorzien.

.NU-domeinnaam: de extensie .NU van het eiland Niue.

Sindsdien is het hard gegaan. In Engelstalige landen, waar het als ‘new’ wordt uitgesproken, is het een populair alternatief voor .COM en .NET. Vooral nieuwswebsites of organisaties die een nieuw product of dienst willen introduceren, maken er dankbaar gebruik van. Ze kunnen zichzelf zo op een creatieve manier met een pakkend domein onderscheiden.

Ook in Nederland is het een gewilde extensie. Het woord ‘nu’ associeer je met ‘direct’, ‘onmiddellijk’ en ‘op dit moment’. Ideaal voor webshops die zich richten op bijvoorbeeld een zo snel mogelijke bezorging. Als je ‘broodjes.nu’ intypt, dan wil je één ding: heerlijke broodjes, zo snel mogelijk! En op dat gevoel kun jij perfect inspelen, wat je ook aanbiedt.

Profiteer .NU!

Wil jij ook profiteren van deze actie? Dat kan! Tot 30 november voeg je via onze website (als je nog geen klant bent bij Antagonist) en via Mijn Antagonist (voor bestaande klanten) gratis .NU-domeinnamen aan jouw winkelwagentje toe. Wacht daarom niet langer en check snel of je unieke internetadres nog vrij is!

Kies je gratis .NU domein →

Heb je vragen over je .NU domein of kom je ergens niet uit? Je bent altijd vrij om via support@antagonist.nl contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100