We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

FD Gazellen Awards 2012, Antagonist genomineerd door Het Financieele Dagblad

FD Gazellen Awards logo zwart oranjeWe hebben wederom leuk nieuws! Antagonist is, als één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland, voor de FD Gazellen Awards genomineerd. Na het succes van Wouter in de Entrepreneur Of The Year-competitie en een notering in de Deloitte Technology Fast50, heeft Het Financieele Dagblad bekend gemaakt dat wij bij de 347 ‘gazellen’ van 2012 horen. Op 20 november worden de winnaars van Overijssel, Gelderland en Flevoland bekendgemaakt. Op 12 december volgt de landelijke verkiezing in het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam.

FD Gazellen Awards sfeerfoto
FD Gazellen Awards

Op de goede weg!

We zijn trots op de behaalde resultaten. Het is voor ons de bevestiging dat de investering in klantvriendelijkheid en service loont. Het toont aan dat wij, als ‘tegenspeler’ in de hostingmarkt, succes boeken met onze ‘andere’ aanpak. We groeien hard en dat komt mede dankzij onze klanten. Ze zijn zeer tevreden over ons en vertellen dat graag door, daarvoor zijn wij ze enorm dankbaar! Het is voor ons een stimulans om een nog betere kwaliteit te leveren. We zitten op de goede weg en die willen we graag samen met onze klanten verder vervolgen.

Beoordelingscriteria

Het Financieele Dagblad Het Financieele Dagblad reikt dit jaar voor de negende maal op rij de FD Gazellen Awards uit. Een nominatie ontvang je niet zomaar. Er zijn een aantal strenge voorwaarden, waaraan een organisatie moet voldoen. Het bedrijf moet financieel gezond zijn, een omzet van minstens 20% over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden. De nominaties worden uit meer dan 2 miljoen Nederlandse bedrijven gekozen.

Over FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad, creditratingbureau Graydon, KPMG en ABN AMRO. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2009 – 2011.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100