Elke dag opnieuw zorgeloos blijven mailen!

E-mail is tegenwoordig absoluut onmisbaar, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik. Zonder dat je er wellicht meteen bij stilstaat, verstuur je dagelijks talloze e-mails naar collega’s, bedrijven, vrienden en familie. We vinden het erg belangrijk jij een prettige mailervaring hebt en gunnen dat iedereen. Zo introduceerden we onlangs al een toegankelijk pakket voor alleen e-mail. En dankzij een nu doorgevoerde verruiming voor alle pakketten wordt e-mail bij Antagonist opnieuw een stukje beter.

Elke dag opnieuw zorgeloos blijven mailen!

Dagelijkse hoeveelheid verruimd

Ieder hostingpakket van Antagonist komt met e-mail. Zo kun je naast een website bouwen, ook gelijk professionele e-mailadressen aanmaken. Nu geldt hoe groter je pakket, des te meer berichten je per dag kunt versturen. Deze bovengrens is er ten behoeve van je online veiligheid. In de praktijk merk je hier waarschijnlijk niets van en dat is precies de bedoeling! Het komt enkel in actie, wanneer dat echt nodig is.

Nu worden zakelijke en persoonlijke contacten veelal digitaal onderhouden. Er vindt dan ook een hoop mailverkeer plaats. Naast dat je e-mail veilig moet zijn, vinden we dat het vooral iedere dag opnieuw voor je klaar moet staan. Zonder dat je erover na hoeft te denken. We hebben er daarom voor gezorgd dat je dagelijks meer e-mails kunt versturen. Hieronder zie je per pakket hoeveel precies. Deze verruiming geldt voor zowel bestaande als nieuwe pakketten.

 • E-mailpakket: 200 e-mails per dag
 • Resellerpakket: 500 e-mails per dag (per gebruiker)
 • Slim-pakket: 500 e-mails per dag
 • Plus-pakket: 750 e-mails per dag
 • Pro-pakket: 1.000 e-mails per dag
 • Pro XL-pakket: 1.500 e-mails per dag
 • Pro XXL-pakket: 2.000 e-mails per dag
 • Pro XXXL-pakket: 2.500 e-mails per dag

E-mailpakket geïntroduceerd

Onlangs hebben we onze dienstverlening uitgebreid met het e-mailpakket. Ideaal voor wanneer je een e-mailadres wil, maar (nog) geen website nodig hebt. Een e-mailadres met je domeinnaam oogt niet alleen professioneel, maar zorgt er ook voor dat je jezelf onderscheid van de rest. In plaats van een standaard en onpersoonlijk adres, spring jij eruit met je unieke e-mailadres.

Breid je losse domeinnaam uit met e-mail!

Wat zit er in? 

Voor slechts € 2,99 per maand krijg je 5 e-mailaccounts en 5 GB opslag. Hierbij heb je volledig DNS-beheer en uitgebreide virus- en spamfiltering. Daarnaast kun je gebruikmaken van handige extra’s, zoals onbeperkte e-mailforwarders en het doorsturen van je domein naar bijvoorbeeld je LinkedIn-profiel. Als je later toch een website wil of meer opslagruimte nodig hebt, kun je het pakket gemakkelijk upgraden naar één van onze hostingpakketten. Uiteraard blijven je bestaande e-mailadressen en berichten hierbij behouden.  

Begin met het e-mailpakket

Kies de gewenste domeinnaam voor je e-mailpakket en begin meteen met het aanmaken van je eigen e-mailadressen.

E-mailpakket bekijken →

Veel mailplezier gewenst! 

Ongeacht of je e-mail nu zakelijk of persoonlijk gebruikt, denken we dat deze verruiming een mooie verbetering is. We wensen je dan ook veel mailplezier toe. Mocht je vragen hebben over het e-mailpakket of over e-mail hosten bij Antagonist, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. We helpen je dan graag verder!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel App Tweet Mail Deel

4 thoughts on “Elke dag opnieuw zorgeloos blijven mailen!

 1. John Doe op zei:

  Had graag een uitbreiding gezien op het e-mail only pakket met een extra webmail keuze. Het liefst het ‘lichtgewicht’ pakket Rainloop. Werkt snel en is perfect mobile-aware.

  • Bedankt voor je feedback, John! Voorlopig zijn daar geen plannen voor, maar wie weet in de toekomst. Over Rainloop hebben we in het verleden wel eens wat geschreven 🙂

   Onze webmail is verder gebaseerd op de opensourcesoftware Roundcube. Het is efficiënt en schaalt mee op mobiele apparaten dankzij het nieuwste thema. Mis je in onze webmail specifiek iets wat je wel in bijvoorbeeld Rainloop hebt?

 2. Hans op zei:

  Wanneer komt Antagonist ook met een goede agendafunctionaliteit à la Google of Microsoft? Dat mis ik echt in jullie pakket!!!
  Ben fan en klant van Antagonist, maar dit is een minnetje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *