We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Elke dag opnieuw zorgeloos blijven mailen!

E-mail is tegenwoordig absoluut onmisbaar, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik. Zonder dat je er wellicht meteen bij stilstaat, verstuur je dagelijks talloze e-mails naar collega’s, bedrijven, vrienden en familie. We vinden het erg belangrijk jij een prettige mailervaring hebt en gunnen dat iedereen. Zo introduceerden we onlangs al een toegankelijk pakket voor alleen e-mail. En dankzij een nu doorgevoerde verruiming voor alle pakketten wordt e-mail bij Antagonist opnieuw een stukje beter.

Elke dag opnieuw zorgeloos blijven mailen!

Dagelijkse hoeveelheid verruimd

Ieder hostingpakket van Antagonist komt met e-mail. Zo kun je naast een website bouwen, ook gelijk professionele e-mailadressen aanmaken. Nu geldt hoe groter je pakket, des te meer berichten je per dag kunt versturen. Deze bovengrens is er ten behoeve van je online veiligheid. In de praktijk merk je hier waarschijnlijk niets van en dat is precies de bedoeling! Het komt enkel in actie, wanneer dat echt nodig is.

Nu worden zakelijke en persoonlijke contacten veelal digitaal onderhouden. Er vindt dan ook een hoop mailverkeer plaats. Naast dat je e-mail veilig moet zijn, vinden we dat het vooral iedere dag opnieuw voor je klaar moet staan. Zonder dat je erover na hoeft te denken. We hebben er daarom voor gezorgd dat je dagelijks meer e-mails kunt versturen. Hieronder zie je per pakket hoeveel precies. Deze verruiming geldt voor zowel bestaande als nieuwe pakketten.

 • E-mailpakket: 200 e-mails per dag
 • Resellerpakket: 500 e-mails per dag (per gebruiker)
 • Slim-pakket: 500 e-mails per dag
 • Plus-pakket: 750 e-mails per dag
 • Pro-pakket: 1.000 e-mails per dag
 • Pro XL-pakket: 1.500 e-mails per dag
 • Pro XXL-pakket: 2.000 e-mails per dag
 • Pro XXXL-pakket: 2.500 e-mails per dag

E-mailpakket geïntroduceerd

Onlangs hebben we onze dienstverlening uitgebreid met het e-mailpakket. Ideaal voor wanneer je een e-mailadres wil, maar (nog) geen website nodig hebt. Een e-mailadres met je domeinnaam oogt niet alleen professioneel, maar zorgt er ook voor dat je jezelf onderscheid van de rest. In plaats van een standaard en onpersoonlijk adres, spring jij eruit met je unieke e-mailadres.

Breid je losse domeinnaam uit met e-mail!

Wat zit er in? 

Voor slechts € 2,99 per maand krijg je 5 e-mailaccounts en 5 GB opslag. Hierbij heb je volledig DNS-beheer en uitgebreide virus- en spamfiltering. Daarnaast kun je gebruikmaken van handige extra’s, zoals onbeperkte e-mailforwarders en het doorsturen van je domein naar bijvoorbeeld je LinkedIn-profiel. Als je later toch een website wil of meer opslagruimte nodig hebt, kun je het pakket gemakkelijk upgraden naar één van onze hostingpakketten. Uiteraard blijven je bestaande e-mailadressen en berichten hierbij behouden.  

Begin met het e-mailpakket

Kies de gewenste domeinnaam voor je e-mailpakket en begin meteen met het aanmaken van je eigen e-mailadressen.

E-mailpakket bekijken →

Veel mailplezier gewenst! 

Ongeacht of je e-mail nu zakelijk of persoonlijk gebruikt, denken we dat deze verruiming een mooie verbetering is. We wensen je dan ook veel mailplezier toe. Mocht je vragen hebben over het e-mailpakket of over e-mail hosten bij Antagonist, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. We helpen je dan graag verder!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

13 reacties

 1. Had graag een uitbreiding gezien op het e-mail only pakket met een extra webmail keuze. Het liefst het ‘lichtgewicht’ pakket Rainloop. Werkt snel en is perfect mobile-aware.

  • Bedankt voor je feedback, John! Voorlopig zijn daar geen plannen voor, maar wie weet in de toekomst. Over Rainloop hebben we in het verleden wel eens wat geschreven 🙂

   Onze webmail is verder gebaseerd op de opensourcesoftware Roundcube. Het is efficiënt en schaalt mee op mobiele apparaten dankzij het nieuwste thema. Mis je in onze webmail specifiek iets wat je wel in bijvoorbeeld Rainloop hebt?

 2. Wanneer komt Antagonist ook met een goede agendafunctionaliteit à la Google of Microsoft? Dat mis ik echt in jullie pakket!!!
  Ben fan en klant van Antagonist, maar dit is een minnetje…

 3. Ik zou het enorm waarderen als jullie 2FA kunnen inschakelen voor webmail. Zonder 2FA kan ik Antagonist webmail helaas niet gebruiken.

  Bijvoorbeeld:
  – Detecteer of iemand gebruik maakt van IMAP/SMTP
  – Zo ja, laat geen optie zien om 2FA aan te zetten
  – Zo nee, laat dan een optie zien om 2FA aan te zetten (en geef aan dat bij inschakelen van 2FA toegang via IMAP/SMTP automatisch zal worden uitgezet)

  Mensen die nu al IMAP/SMTP gebruiken komen zo niet in grote problemen. En klanten die ook 2FA willen gebruiken en voldoende hebben aan alleen webmail, kunnen het zo eenvoudig aanzetten.

  Je zou denken dat alleen grotere aanbieders dit kunnen aanbieden, maar ik heb het ook al bij kleinere aanbieders uit Duitsland gezien. Die maken net zoals Antagonist gebruik van Roundcube.

  Ik hoop dat 2FA voor Antagonist webmail in de toekomst ook mogelijk is.

  Zijn er al plannen voor 2FA voor Antagonist webmail?

  • Bedankt voor je reactie, Sander! Voor Roundcube bestaan hier inderdaad wel plugins voor. Het probleem daarmee is echter dat 2FA voor de webmail alleen niet sluitend is. Achterhaalt een aanvaller je wachtwoord, dan kan hij het account in een extern mailprogramma instellen en zo alsnog 2FA passeren. Daar wordt het namelijk niet afgedwongen.

   Dit is een zwakte van het mailprotocol in het algemeen. De uitdaging ligt dus in het bedenken van een oplossing, waarbij 2FA voor de webmail niet slechts schijnveiligheid is. Waar het daadwerkelijk extra bescherming biedt, raden we overigens zeker aan om 2FA te gebruiken. Denk aan Mijn Antagonist, DirectAdmin en je CMS.

   We zullen er eens opnieuw naar kijken of zo’n plugin als tijdelijke tussenweg genoeg meerwaarde heeft. Hopelijk geeft dit in elk geval wat meer inzicht in het waarom erachter.

  • Ik ben blij dat jullie er opnieuw naar willen kijken!

   1. Er bestaan inderdaad plugins voor Roundcube waarmee je 2FA kan inschakelen. Klopt het dat je dan via dat externe mailprogramma 2FA kan passeren, omdat dat mailprogramma toegang heeft tot de mailbox via IMAP / SMTP / POP?

   2. Zou het een goede oplossing zijn om het volgende te doen?
   2.1. Detecteer of iemand gebruik maakt van IMAP/SMTP
   2.2. Maakt iemand gebruik van IMAP/SMTP, laat dan geen optie zien om 2FA aan te zetten. En/of zet een uitleg neer dat externe mailprogramma’s toegang verliezen tot IMAP/SMTP met inschakelen van 2FA.
   2.3. Maakt iemand geen gebruik van IMAP/SMTP, laat dan een optie zien om 2FA aan te zetten, en schakel toegang via IMAP/SMTP uit. En zet een extra uitleg neer met waarom toegang via externe mailprogramma’s niet mogelijk is.

   3. Of zou het beter zijn om het nog eenvoudiger te maken? Activeer de 2FA plugin, en maak daarnaast een eigen plugin die toegang via IMAP/SMTP kan uitschakelen, zodat je geen last meer hebt van de zwakte in IMAP/SMTP.

   • Bedankt voor je terugkoppeling, Sander!

    1. Klopt. Ongeacht of je 2FA zou hebben geactiveerd in de webmail kun je dan alsnog in ieder willekeurig mailprogramma het account instellen met slechts het wachtwoord.

    2. Nee, omdat je zonder het gebruik van deze protocollen geen e-mail kunt versturen en ontvangen. De webmail gebruikt ook IMAP en SMTP.

    3. Dit kan helaas ook niet, vanwege dezelfde reden als bij 2. Op korte termijn is de enige reële optie om een 2FA-plugin voor Roundcube te gebruiken en daarbij te benoemen dat het schijnveiligheid is. Mochten we dat gaan doen, dan laten we je dat weten!

    UPDATE: 2FA is nu beschikbaar in de webmail. Wil je het gebruiken, raadpleeg dan deze handleiding.

 4. >> 2. Nee, omdat je zonder het gebruik van deze protocollen geen e-mail kunt versturen en ontvangen. De webmail gebruikt ook IMAP en SMTP.

  Hierbij een optie waar gebruik is gemaakt van Roundcube. Webmail blijft bereikbaar en er is een optie om IMAP, SMTP en POP3 onbereikbaar te maken voor externe apparaten: https://posteo.de/en/help/activating-additional-email-account-protection

  Misschien hebben jullie er iets aan. In het verleden heeft Antagonist ook Patchman aan derden aangeboden, misschien is het andersom ook mogelijk om te vragen of deze code die voor deze optie nodig is kan worden gedeeld?

  Omdat ik een inbraak heb meegemaakt op de webmail, en phishing toeneemt (voorbeeld in een recent blog van Antagonist) zou ik het enorm waarderen als er kan worden gekeken of een oplossing als via bovenstaande link zou kunnen worden toegepast bij Antagonist Webmail.

  Super dat er al een eerste stap is genomen met 2FA voor webmail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100