We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Breid je losse domeinnaam uit met e-mail!

We breiden onze dienstverlening uit met een e-mailpakket! Perfect voor als je professionele e-mail wilt, maar (nog) geen website hoeft. Bestel het via Mijn Antagonist eenvoudig voor een bestaande domeinnaam of in combinatie met een nieuwe registratie. Vervolgens kun je razendsnel aan de slag met e-mailadressen aanmaken. Leer meer over dit pakket.

Breid je losse domeinnaam uit met e-mail!

Bij ons e-mailpakket krijg je voor slechts € 2,99 per maand 5 GB schijfruimte voor 5 e-mailaccounts. Buiten de mogelijkheid om je domeinnaam voor e-mailadressen te gebruiken, heb je ook een hoop prettige extra’s. Zo kun je onbeperkt e-mailforwarders aanmaken, een catch-all instellen en je domein doorsturen. Met die laatste optie stuur je iemand die je domeinnaam bezoekt handig door naar bijvoorbeeld je profiel op LinkedIn.

Zoals de naam verklapt, is het e-mailpakket specifiek bedoeld voor het hosten van e-mail. Je kunt er dus geen website op plaatsen. Wil je dat later wel graag of heb je gaandeweg meer opslagruimte nodig, dan kun je gemakkelijk upgraden naar bijvoorbeeld ons Slim-pakket. Uiteraard gebeurt zo’n overstap naadloos. Je bestaande e-mailadressen en berichten blijven daarbij behouden. Zo kun je rustig beginnen met e-mail en later uitbreiden met een website.

Het e-mailpakket op een rij

Breid voor € 2,99 per maand je domeinnaam uit met e-mail. Hieronder vind je de belangrijkste specificaties van het e-mailpakket op een rij.

 • 5 e-mailaccounts
 • 5 GB opslagruimte
 • Volledig DNS-beheer
 • Virus- en spamfiltering
 • Onbeperkt e-mailforwarders
 • Opties om je domein door te sturen

E-mailpakket bestellen

Ben je al klant en wil je graag samen met een nieuwe domeinnaam een e-mailpakket bestellen, log dan eerst in op Mijn Antagonist. Heb je nog geen account bij ons, ga dan naar de bestelpagina.

Het nieuwe inlogscherm van Mijn Antagonist.

Nadat je bent ingelogd, klik je bovenaan in het menu op Bestellen. Voer vervolgens de domeinnaam in die je wilt registreren en ga verder.

Kies de domeinnaam voor je e-mailpakket.

Kijk of je domein beschikbaar is, voeg het toe en ga verder naar de tweede stap. Daar klik je rechts onderin op Meer pakketopties.

Meer pakketopties in Mijn Antagonist.

Kies nu voor het e-mailpakket en rond de bestelling af. Je ontvangt daarna de inloggegevens en kunt aan de slag!

Een e-mailpakket bestellen samen met een nieuwe domeinnaam.

Al een losse domeinnaam?

Heb je al een domeinregistratie bij ons en wil je graag e-mail, dan kun je daar een e-mailpakket voor bijbestellen. Log hiervoor in op je klantaccount van Mijn Antagonist en klik daarna in het menu op Producten. Vervolgens klik je achter het losse domein waar je een e-mailpakket voor wilt op Upgraden.

Een e-mailpakket bestellen voor een bestaande domeinnaam.

Kies nu voor de optie Bestel nieuw pakket en daarna E-mailpakket. Klik ten slotte op Domein upgraden en rond de order af. We maken dan het pakket voor je aan en koppelen het bestaande domein eraan.

Heb je aangepaste DNS-records voor je domeinnaam?
Koppel je een losse domeinnaam aan een e-mailpakket, dan wijzigen de nameservers. Als gevolg hiervan moet je aangepaste DNS-records na de upgrade in DirectAdmin opnieuw instellen. Noteer je records daarom van tevoren of maak er een screenshot van.

Waarom e-mail hosten bij Antagonist

Je checkt je e-mail altijd en overal via onze webmail. Met handige mailfilters en subadressen houd je daar je inbox netjes. Als je liever een ander programma gebruikt voor je mail, dan is dat uiteraard geen probleem. Je stelt in een paar stappen accounts in binnen je mailprogramma naar keuze. Gebruik daar onze aanbevolen instellingen en je bent er klaar voor.

Compleet, veilig en up-to-date

Veilig mailverkeer doet ons hart sneller kloppen. Bij Antagonist is je e-mail dan ook in goede handen. We zetten ons voortdurend in om te zorgen dat jij een mailplatform gebruikt dat aan de nieuwste beveiligingsrichtlijnen voldoet. Denk aan SPF, DANE, DKIM en DMARC. Het liefst, zonder dat je er omkijken naar hebt. Wij de beveiliging, jij het gebruiksgemak.

Veel mailplezier!

We hopen dat jullie net als ons het e-mailpakket een mooie uitbreiding vinden! In een tijd van thuiswerken is e-mail onmisbaar en versturen we er ontelbare hoeveelheden van. Dag in, dag uit. Zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik oogt een e-mailadres met je domeinnaam dan flink professioneler. Dankzij het e-mailpakket maken we dit toegankelijker. Veel mailplezier gewenst!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

6 reacties

 1. Goed initiatief, ik wil nl. af van mijn Google email hosting account. Maar heb daar reeds meer dan 5GB aan mails staan. Extra ruimte zou geen probleem zijn maar hoe krijg ik die email in- en uitbox, gehost door Google naar jullie servers? TvD

  • Bedankt voor je vraag, Timothy! Als je aan 5 GB schijfruimte genoeg hebt en graag het e-mailpakket wilt, dan vind je hier de verhuisinstructies.

   Concreet stel je eerst je Gmail-adres als IMAP-account in binnen een mailprogramma als Thunderbird. Vervolgens maak je een e-mailaccount aan op het pakket bij ons en stel je die ook als IMAP-account in binnen Thunderbird.

   Je kunt dan e-mail van het ene naar het andere account verplaatsen. Merk op dat Google via IMAP wel een downloadlimiet van 2.5 GB hanteert. Overzetten moet daardoor waarschijnlijk in meerdere keren.

   Doe je dit liever niet zelf, dan hebben wij hier ook een verhuisdienst voor. Als je ten slotte meer opslagruimte wilt, dan adviseren we het Slim-pakket. Daar heb je ook de mogelijkheid om met een imapsync je e-mail te verhuizen.

   Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact op met Support. We helpen je dan graag verder.

 2. Bedankt voor je reactie, Nico. Fijn om te lezen dat je het e-mailpakket interessant vindt. ProtonMail en Fastmail doen standaard aan encryptie van e-mail waar dat mogelijk is (bv. mailverkeer tussen ProtonMail-gebruikers onderling).

  Bij ons kun je bij gebruik van SMTP en IMAP ook PGP-encryptie gebruiken in je mailprogramma. Op dezelfde manier als je zou doen bij ieder ander die geen ProtonMail heeft. Het gebeurt niet standaard, maar is wel mogelijk.

  Onze webmail maakt voor mailfiltering gebruik van Sieve. Voor het bereiken van Inbox Zero, kom je daarmee een heel eind. Mails snoozen kan niet, maar dat is wellicht een mooie uitbreiding voor in de toekomst.

  Uiteindelijk hangt het vooral af van je persoonlijke voorkeuren. Geef je bijvoorbeeld net iets meer om privacy dan gebruiksgemak of extra features. Hopelijk geeft dit je wat meer inzicht. Mocht je verder vragen hebben, neem dan gerust contact op met Support!

 3. Is het ook mogelijk om een mailpakket te vergroten? Want sommigen houden graag hun e-mails bij en misschien wil je ook graag meer e-mailadressen toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100