Dennis, onze nieuwe aanwinst voor Support!

Even voorstellen: ik ben Dennis Scholing, 26 jaar en woon in Enschede. Sinds 3 april ben ik werkzaam op de afdeling Support van Antagonist.

Dennis komt Antagonist versterken!

Ik ben afgestudeerd als ontwerpend meubelmaker, totaal iets anders dan wat ik nu dagelijks bij Antagonist doe. Ik vond het namelijk erg tof om met hout te werken en mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen. Echter, na mijn tweede leerjaar wist ik eigenlijk al wel dat mijn interesses hier niet lagen. Toch heb ik het doorgezet en mijn diploma behaald.

Vroeger was ik vooral geïnteresseerd in computers en games. Op het moment dat internet populairder werd, zo rond 2006, wilde ik dan ook direct mijn eigen website en domeinnaam. Dankzij mijn bijbaantje van toen, heb ik dat kunnen kopen. Uren, dagen en weken heb ik aan mijn website gewerkt. Steeds weer dingen aanpassen, leren en verbeteren.

Hierdoor is eigenlijk mijn grote interesse ontstaan om meer met IT te gaan doen. In de loop der jaren heb ik mijzelf dan ook veel dingen bijgeleerd. Zo heb ik nu mijn eigen server, waarop ik enkele websites draai. Van mijzelf, maar ook van vrienden en familie.

Solliciteren bij Antagonist

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik Antagonist tegen. Aan mijn interesse voor IT lag het zeker niet, maar de papieren om er echt mijn werk van te maken had ik niet. Ondanks dat heb ik direct gesolliciteerd. Ze waren superenthousiast: mijn diploma’s waren niet interessant, maar mijn ervaring wel! Ik ben dan ook enorm blij dat ik hier mag werken en dat ik klanten kan helpen met alle vragen die ze hebben 🙂

Kom ook werken bij Antagonist

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.