We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

De beste wensen voor 2012!

Voor Antagonist is 2011 een veelbewogen jaar geweest. Het meest zichtbare voor jou als klant was natuurlijk onze nieuwe website en de invoering van Mijn Antagonist, maar ook achter de schermen zijn we druk bezig geweest. Zo zijn we onder andere uitgebreid naar een tweede datacenter, zijn we je de mogelijkheid gaan bieden om IPv6 in te schakelen en in de afgelopen maand zijn we begonnen met de migratie naar PHP 5.3.

Ook zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor en hebben we een aantal mooie mijlpalen bereikt; zo is onze oprichter Wouter verkozen als één van de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 en heeft ons eigen netwerk geweldig gefunctioneerd.

In het nieuwe jaar zullen we doorgaan met onze dienstverlening te verbeteren en natuurlijk staan we in 2012 weer voor jou en je website klaar. Namens het gehele Antagonist-team wens ik iedereen nog een fijne jaarwisseling en een sprankelend nieuw jaar.

Wat waren eigenlijk voor jou de hoogtepunten in 2011 en wat zijn je doelen voor 2012?

Deel dit blog
Ralph Broenink
Ralph Broenink

Ralph Broenink is sinds begin 2008 werkzaam bij Antagonist. Hij begon op de support-afdeling, maar inmiddels is hij hoofd-ontwikkelaar van het systeem 'Mijn Antagonist'. Daarnaast studeert hij momenteel aan het Kerckhoffs Institute in de richting Computer Security.

Artikelen: 4

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100