Daniel is Development komen versterken!

Eerder dit jaar begon ik als ontwikkelaar bij Antagonist. Hier houd ik me vooral bezig met Mijn Antagonist – het beheerpaneel voor klanten en het kloppende hart van het bedrijf. Hoog tijd om mijzelf even voor te stellen!

Daniel ter Horst

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met computers. Dat begon met een Amstrad CPC664 met monochroom scherm en een cadeau gekregen Intel 286. Daarop ben ik gaan experimenteren met QBasic, waardoor ik al snel meer interesse kreeg in software-ontwikkeling. Ook het bouwen van websites en zogenaamde mods voor spellen hielpen me leren programmeren.

Na mijn opleiding tot systembeheerder ben ik ook in die rol aan het werk gegaan in een datacentrum. Ondanks dat ik juist daarvoor had geleerd en hardware interessant vond, ontdekte ik al snel dat mijn echte passie ligt bij software schrijven. Snel vooruitgespoeld naar nu en inmiddels ontwikkel ik al twaalf jaar software met veel plezier. Het bouwen van iets uit niets met alleen maar code – en dat zo efficiënt mogelijk – geeft mij voldoening.

Kom ook werken bij Antagonist

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan en benieuwd naar wat Antagonist je kan bieden? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bekijken →

Mijn kennis van en ervaring met webhosting en Python met het Django framework kan ik perfect toepassen bij de ontwikkeling van Mijn Antagonist en andere interessante projecten. Daarnaast is er de ruimte om bij te blijven leren en te experimenteren – een vereiste om als developer te blijven groeien.

Via mijn voormalig werkgever Patchman (beveiligingssoftware waarvan het concept zijn oorsprong vond hier in de kweekvijver) heb ik Antagonist leren kennen. Zoekend naar een nieuwe uitdaging was Antagonist dan ook het eerste dat in mij opkwam. Na het eerste gesprek voelde het direct vertrouwd. Nu heb ik het geluk dat ik kan doen wat ik leuk vind in een bedrijf met een duidelijke visie en gemotiveerde collega’s.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Daniel ter Horst
Daniel ter Horst

Daniel heeft een passie voor programmeren. Hij houdt zich als ontwikkelaar bezig met het onderhouden en verbeteren van Mijn Antagonist – het administratieve beheersysteem voor klanten en hun producten.

Artikelen: 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100