We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Teamuitbreiding: Daniël sluit zich aan bij Support!

Van zorgen voor ouderen naar zorgen dat je e-mail aankomt… Onlangs sloot ik mij aan bij het supportteam van Antagonist. Na een periode van mantelzorg best een stap. Gelukkig blijft de basis gelijk: mensen helpen! Graag vertel ik kort wat meer over mijzelf.

Teamuitbreiding: Daniël sluit zich aan bij Support!

Twintig jaar geleden behaalde ik mijn diploma voor netwerk- en systeembeheer. Door mantelzorg kwam echter IT op een zijspoor. Toch verdween nooit de interesse voor websites en de achterliggende techniek. Mede daarom schoolde ik me onlangs om tot webdeveloper. Toen daarna de vacature van Antagonist voorbijkwam, was de stap snel gemaakt…

De passie voor computers is me vroeger met de paplepel ingegoten. Er was er altijd wel eentje bij ons thuis. Al voordat ik naar de kleuterschool ging, stond er een gigantisch monster met een groot, groen beeldscherm. Dat maakte indruk. De eerste pc waar ik zelf als klein jochie mee aan de slag ging, was de Commodore 128. De wat ouderen onder ons herinneren zich vast nog wel de taperecorder en de floppydrive met die grote vierkante frisbees.

Met een goede basis kun je gelukkig een heel eind komen. Verrassend genoeg helpt het eerdere werk in de zorg me juist bij supportvragen beantwoorden. Goede hulp draait immers ook om het aanvoelen van degene die erom vraagt. Niet iedere klant is het hetzelfde en daar stem je de manier van helpen op af. Deze diversiteit maakt elke vraag uniek en daardoor het werk leuk. Neem je binnenkort eens contact met ons op, wellicht tot dan! 

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Daniël Reefman
Daniël Reefman

Daniël heeft een passie voor alles wat te maken heeft met IT. Bijt zich vast in problemen en lost het op. Zet zijn kennis in op Support om jou verder te helpen.

Artikelen: 3

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100