We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Tip: 1 juni is de Dag van de Domeinnaam!

Wist jij dat 1 juni de landelijke Dag van de Domeinnaam is? Daar hoort natuurlijk een mooie actie bij! Registreer jij bij ons op 1 juni een .NL-domeinnaam — € 10,95  (incl. btw en € 9,05 excl. btw) voor 1 jaar — en post je op social media wat jij ermee gaat doen, dan krijg jij van SIDN, de landelijke toezichthouder van alle .NL-domeinen, € 10,- shoptegoed voor de webshop van FonQ.nl!

1 juni: de Dag van de Domeinnaam

Wat is de Dag van de Domeinnaam?

De Dag van de Domeinnaam is een initiatief van de Vereniging van Registrars (VvR). Dé dag om aandacht te geven aan wat jij, vooral zakelijk, met een domeinnaam kunt. Daarom heeft SIDN een interessante actie: als jij op 1 juni 2017 een .NL-domein registreert (en dat kan via Antagonist), dan kun jij via SIDN € 10,- shoptegoed voor FonQ.nl cadeau krijgen.

Registreer je .NL-domeinnaam →

Wat moet je hiervoor doen?

Laat — na de registratie van je nieuwe .NL-domeinnaam — in een post op één van de social mediakanalen van de Dag van de Domeinnaam weten wat jij ermee gaat doen. De betreffende kanalen vind je hieronder.

  • Twitter: je tweet moet aan @DagvdDomeinnaam zijn gericht en jouw .NL-domeinnaam en de hashtag #dvdd2017 bevatten.
  • Facebook: de post moet jouw .NL-domeinnaam en een tag van de pagina van de Dag van de Domeinnaam bevatten.
  • LinkedIn: de post moet jouw .NL-domeinnaam en een tag van de pagina van de Dag van de Domeinnaam bevatten.
  • Instagram: de post moet jouw .NL-domeinnaam bevatten, gericht aan de pagina van de Dag van de Domeinnaam met de tag #dvdd2017.

Meer informatie over en alle regels nogmaals op een rijtje, vind je hier op de officiële pagina van de Dag van de Domeinnaam. Veel succes!

Hoe ontvang ik de voucher?

SIDN verzamelt alle posts die aan de voorwaarden voldoen. Vervolgens sturen ze per e-mail of via het betreffende social-media-account, waarmee de post is geplaatst, de domeinnaamhouder de voucher toe. Deze voucher kun je vrij naar keus inwisselen bij de webshop van FonQ.nl.

Handig om te weten
Uitgifte van de vouchers verloopt volledig via SIDN, dat gaat dus niet via Antagonist. SIDN is de organisatie achter .NL; zij zijn als non-profit-instantie beheerder, toezichthouder en waakhond van alle geregistreerde .NL-domeinnamen. Voor vragen over de actie kun je rechtstreeks contact met SIDN opnemen.

Actievoorwaarden

Alle actievoorwaarden kun je hier terugvinden. De belangrijksten zijn:

  • er wordt maximaal één voucher per domeinnaamhouder verstrekt;
  • de .NL-domeinnaam moet op 1 juni 2017 zijn geregistreerd;
  • jouw nieuw geregistreerde .NL-domeinnaam is in de post genoemd;
  • er is beschreven waar jij de domeinnaam voor gaat gebruiken;
  • de post moet de hashtag #dvdd2017 bevatten (Twitter/Instagram);
  • de Dag van de Domeinnaam-pagina is getagd (Facebook/LinkedIn).

Het belang van de domeinnaam

Ondernemen gaat tegenwoordig voor een groot deel online. De domeinnaam maakt daar een belangrijk onderdeel van uit, een uniek internetadres kan de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van je bedrijf of webshop namelijk erg verbeteren. En dat helpt om weer nieuwe opdrachten te verkrijgen.

Infographic: Dag van de Domeinnaam

Wist jij dat een website van een zzp’er gemiddeld zo’n € 22.500 per jaar oplevert? En dat die gemiddeld 16 uur per jaar in zijn zakelijke website steekt? Dit blijkt uit onderzoek van MediaTest, dat in opdracht van SIDN is uitgevoerd. De infographic hierboven toont je meer interessante cijfers!

Standaard veel gratis extra’s!

Wil je een .NL-domeinnaam alleen registreren en er verder (nog) niets mee doen, dan kun je bij veel verschillende providers terecht. Echter, wil je wél iets doen met je domeinnaam — zoals een website ervoor bouwen, het doorverwijzen naar een andere website, e-mailadressen aanmaken of de DNS instellen — dan moet je bij velen daar extra voor betalen.

Maar niet bij Antagonist! Standaard krijg je een heleboel gratis extra’s. Daarnaast worden alle domeinen bij ons direct met DNSSEC beveiligd. Meer informatie vind je op de domeinnaampagina van Antagonist.

Wat als je goede .NL-idee niet langer vrij is?

Met ruim 5,7 miljoen .NL-domeinnamen doet Nederland het erg goed in de domeinnamen-wereld! Dat is mooi, maar veel pakkende internetadressen zijn daardoor al bezet. Gelukkig krijg je een nieuwe kans, dankzij extensies als .STORE, .BLOG en 500+ andere.

Dit zijn domein-extensies die nog niet zo lang bestaan, waardoor er nog veel unieke mogelijkheden zijn. Een pakkend adres als ‘wasmachine.SHOP’ valt op en jouw klant weet gelijk wat er te kopen valt. En zeker niet onbelangrijk: het domein is voor je bezoekers gemakkelijk te onthouden.

Dag van de Domeinnaam: nieuwe gTLD's ook met 30% korting!

Is de .NL-domeinnaam die jij in gedachten had al bezet? Geen paniek! Er zijn ook nog 500+ nieuwe gTLD’s, zoals .AMSTERDAM en .FRL, waar jij bij ons uit kunt kiezen. Je krijgt weliswaar geen FonQ-voucher van SIDN, maar wel 30% korting van ons! Want onze domeinnaam-actie, die tot 31 mei liep, is voor onbepaalde tijd verlengd!

Kies je domeinnaam →

Dus bemachtig nu jouw unieke internetadres. Zo vergroot jij jouw online vindbaarheid met een eenvoudig te onthouden domeinnaam!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100