We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Ruim 90% korting op een nieuw .CLUB domein: 12 maanden halen, 1 betalen!

Het .CLUB domein is, vanwege de creatieve combinaties die je ermee kunt maken, erg geschikt voor hobby’s, verenigingen en horeca. Om deze extensie verder onder de aandacht te brengen, profiteer je nu tijdelijk van ruim 90% korting. Voor slechts € 1,49 leg jij een .CLUB-adres voor een jaar vast! Dat is 12 maanden voor de prijs van 1. 

Ruim 90% korting op een nieuw .CLUB domein: 12 maanden halen, 1 betalen!

De actieprijs zie je vanzelf als je tussen 1 februari en 1 augustus 2018 een nieuw .CLUB domein in je winkelmandje legt. De korting is voor het hele eerste jaar. Daarna beslis jij of je tegen de reguliere prijs van € 1,49 /mnd verder wilt. Natuurlijk laten we je het op tijd weten, als het moment om te verlengen eraan komt. Zo maak je supervoordelig kennis met .CLUB!

Doe de domeincheck en registreer .CLUB!

Er zijn veel pakkende combinaties mogelijk. En die kun je zo gek maken, als je zelf wilt. Zo zijn ‘huppeldepup.CLUB’ en ‘zaalvoetbal.CLUB’ nog vrij. Benieuwd of het .CLUB domein waar jij aan zit te denken beschikbaar is? Doe de domeinnaam check en kom erachter!

Registreer .CLUB →

De actie geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Heb je dus al een website bij Antagonist en wil je er een .CLUB domein aan koppelen? Voor slechts € 0,12 /mnd maak je van die droom een werkelijkheid. Log in op Mijn Antagonist, voer je gewenste .CLUB-adres in en bestel!

De voordelen van het .CLUB domein op een rij

  • Het is een nieuwe extensie, daarom zijn veel sterke adressen nog beschikbaar. Namen die met de .NL-extensie al zijn vergeven.
  • Kom je iemand tegen die lid wil worden van je vereniging? Met een sterk .CLUB-adres zorg je dat ze je online gemakkelijk terugvinden.
  • Je kunt zo bezoekers doorsturen naar je hoofddomein. Handig als je vereniging een lange naam heeft en je een kort .CLUB domein hebt.
  • Met vindingrijke e-mailadressen val je op. Maak ze aan en laat via je website en visitekaartje weten dat je ook zo bereikbaar bent!
  • Het is niet alleen interessant voor verenigingen, maar ook voor clubs en horeca. Een leuke manier om je online te onderscheiden.

Inspiratie voor je nieuwe .CLUB domein!

Heb je vragen over het registreren van je .CLUB domein? Stuur gerust een e-mail naar support@antagonist.nl en we helpen je graag verder!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100