We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Extreme korting op hosting en upgrades van Black Friday tot Cyber Monday!

Op zoek naar deals? Hier zijn ze! Van Black Friday (24 november) tot Cyber Monday (27 november) profiteer jij van extreme kortingen op de aanschaf van hosting en upgrades. Nieuwe hostingpakketten gaan met 60% korting over de toonbank en upgrades zijn spotgoedkoop of zelfs gratis. Alsof dat niet genoeg is, registreer je in november ook nog eens kosteloos .NU-domeinnamen. Grijp je kans en start supervoordelig!

Extreme kortingen op hosting en upgrades van Black Friday tot Cyber Monday!

Deze deals zijn verlopen…
Bekijk snel alle aanbiedingen van Black Friday 2019 →

We hebben drie spectaculaire aanbiedingen voor jou, geldend van Black Friday tot Cyber Monday. Zo geven we je vette korting op aanschaf van nieuwe hosting en upgrades van bestaande pakketten. Daarnaast kun je .NU-domeinen voor het eerste jaar gratis vastleggen. Hoe werkt het precies en hoe zorg je ervoor dat jij maximaal profiteert?

#1. 60% korting op hosting!

In de actieperiode geven we je een dikke 60% korting op de aanschaf van een nieuw Slim-, Plus- of Pro-pakket. Wat krijg je daar zoal voor? Nou, een heleboel! Gegarandeerde resources, gratis SSL voor al je domeinen die naar je pakket verwijzen, SSH-toegang, proactieve monitoring en geen omkijken naar het maken van backups — om maar wat fijne features te noemen.

Deze korting geldt voor het eerste jaar. Daarna bepaal jij of je ermee doorgaat of niet. Tegen de tijd dat je hostingpakket afloopt, sturen we je ruim van tevoren een e-mail, waarin we je vragen of je wilt verlengen. Je kiest dan of je tegen het reguliere tarief je pakket en domeinnaam wilt behouden of het wilt laten verlopen. Je zit dus nergens aan vast.

Het voordeel op een rij

Hieronder vind je de reguliere tarieven van de verschillende pakketten en wat je nu dankzij de actiekorting betaalt. Deze prijzen zijn voor een periode van één jaar en inclusief domeinnaam. Zo zie je eenvoudig wat je bespaart. Voor drie tientjes heb je dus al een Slim-pakket!

 • Slim — van € 74,88 voor € 29,95 (van € 90,60 voor € 36,24 incl. btw)
 • Plus — van € 149,88 voor € 59,95 (van € 170,40 voor € 68,16 incl. btw)
 • Pro — van € 299,88 voor € 119,95 (van € 362,85 voor € 145,14 incl. btw)

Bestel jouw webhostingpakket →

#2. Extreem voordelig upgraden!

Naast het voordeel bij de aanschaf van een nieuw pakket bieden we ook bijzonder prettige kortingen op upgrades van bestaande pakketten.

 • Basic » Slim | Unlimited » Plus | Premium » Pro
  Van Black Friday tot Cyber Monday zijn deze upgrades gratis!
 • Basic » Plus of Pro | Unlimited » Pro | Premium » Pro XL
  Op deze upgrades geven we je 60% korting!
 • Heb je al Slim, Plus of Pro?
  Profiteer van 20% korting bij upgrades naar een groter pakket!

Haal het maximale uit je upgrade!
Wil je upgraden en loopt je pakket binnen drie maanden af? Verleng eerst je huidige pakket met één jaar en upgrade daarna! Je hebt dan meer resterende maanden dat je van de actiekorting profiteert.

Hoe werkt een upgrade?

Een pakket upgraden gaat eenvoudig en snel via je klantaccount van Mijn Antagonist. Ga naar het tabblad ‘Producten’, klik op het pakket dat je wilt upgraden en dan op ‘Pakket aanpassen’. Daar kun je overzichtelijk jouw pakket met de anderen vergelijken en zien wat je persoonlijke korting is.

Extreem voordelig upgraden van Black Friday tot Cyber Monday!

Als je een pakket gaat upgraden, dan betaal je het verschil in prijs voor de resterende looptijd van het pakket. Afhankelijke van de upgrade nemen wij van Black Friday tot en met Cyber Monday dat gehele verschil voor onze rekening of krijg je daar flinke korting op. Je hebt dan het nieuwe pakket tot de verloopdatum die het al had.

Ga je verlengen als de verloopdatum nadert, dan betaal je het reguliere tarief van pakket waarnaar je bent geüpgraded. Merk op dat je van Slim, Plus of Pro niet meer kunt downgraden naar Basic, Unlimited of Premium. Binnen Slim, Plus en Pro kun je wel up- en downgraden. Een upgrade kan daar op ieder gewenst moment en een downgrade per einde looptijd.

#3. Gratis .NU domein registreren

Alsof extreme kortingen op nieuwe pakketten en upgrades nog niet genoeg zijn, registreer je in november ook nog eens .NU-domeinen bij ons voor het eerste jaar gratis! Je kunt dus met 60% korting een nieuw pakket afnemen en dat direct combineren met een gratis .NU-domein.

Of als je geen hosting zoekt, maar wel alvast een creatief domein wilt vastleggen om door te sturen, dan kan dat ook. Na het eerste jaar kun je de .NU-domeinnaam tegen het reguliere tarief verlengen (€ 2,39 per maand). Je bepaalt dan of je het wilt behouden. Ideaal om te kijken of het bevalt!

Registreer .NU domein →

Start supervoordelig op Black Friday!

Ben je iets nieuws van plan of heb je elders een website die je graag wilt verhuizen? Sla van Black Friday tot Cyber Monday je slag bij Antagonist! De actie start op vrijdag 24 november 2017 om 9:00 uur en stopt op 27 november 2017 om 23:59 uur. Als je vragen hebt over de actie of op zoek bent naar advies, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100