We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Black Friday t/m Cyber Monday: extreme korting op bliksemsnelle webhosting!

Het is toch nog geen Black Friday? Klopt, we beginnen mooi op tijd dit jaar! Van Antagonist Thunder Thursday (22-11) tot en met Cyber Monday (26-11) 23:59 uur profiteer je bij Antagonist van zes spectaculaire deals. Grijp je kans en breng je website extreem voordelig onder bij de beste webhost van Nederland!

Dikke korting op bliksemsnelle webhosting van Black Friday t/m Cyber Monday!

Deze deals zijn verlopen…
Bekijk waarom we in 2020 Black Friday overslaan.

Black Friday 2018: alle deals op een rij

Geen tijd op vrijdag? Geen paniek, bij ons ben je niet alleen afhankelijk van Black Friday. Je kunt vijf hele dagen toeslaan. Bekijk alle acties en profiteer!

60% korting op nieuwe webhosting!

Profiteer van een dikke 60% korting op nieuwe Slim-, Plus- en Pro-pakketten. De korting geldt voor het hele eerste jaar. Daarna beslis jij of je tegen het normale tarief doorgaat. We brengen je natuurlijk op tijd op de hoogte als het moment om te verlengen eraan komt. Je zit dus nergens aan vast.

Black Friday 2018: 60% korting op nieuwe webhosting!

Tel uit je winst

Bekijk hieronder de normale tarieven en wat je nu dankzij 60% actiekorting betaalt. Deze tarieven zijn voor één jaar en inclusief domeinnaam. Zo zie je snel wat je bespaart. Voor nog geen drie tientjes start je dus al met Slim!

Slim + .NL | van € 74,88 voor € 27,23 excl. btw (€ 32,95 incl. btw)
Het Slim-pakket is voor het hosten van één website. Je krijgt 1 CPU core, 512 MB RAM, 100 GB opslagruimte en onbeperkt dataverkeer.

Plus + .NL | van € 149,88 voor € 57,23 excl. btw (€ 69,25 incl. btw)
Het Plus-pakket is ideaal voor het hosten van meerdere websites. Met 1 CPU core, 1024 MB RAM, en onbeperkt opslagruimte en dataverkeer.

Pro + .NL | van € 299,88 voor € 117,23 excl. btw (€ 141,85 incl. btw)
Het Pro-pakket is perfect voor webshops of zwaardere websites. Met 2 CPU cores, 2048 MB RAM, en onbeperkt opslagruimte en dataverkeer.

Natuurlijk krijg je ook gratis SSL voor al je domeinen en maken we proactief backups voor je – ongeacht het pakket dat je kiest. Bonustip: combineer je pakket met een .NL-domeinnaam voor nóg meer voordeel! Je keuze gemaakt?

Bestel hostingpakket →

30% korting op .NL-domeinnamen!

De meest succesvolle domeinnaam voor Nederlandse websites! Een sterk .NL-domein is enorm waardevol. Het komt vertrouwelijk over, het is duidelijk waar je bent gevestigd en het bekt lekker in reclame-uitingen. Bijna alle bekende Nederlandse bedrijven kiezen daarom voor een .NL-adres.

Black Friday 2018: 30% korting op .NL-domeinnamen!

Je zult vermoedelijk zelf ook snel geneigd zijn om voor een .NL-domeinnaam te gaan. En groot gelijk heb je! Zeker nu je 30% korting krijgt op registraties, verlengingen én verhuizingen. Dus ook interessant als je er elders al één hebt. Combineer je .NL met bijvoorbeeld een nieuw Slim-pakket, dan host je jouw website een jaar lang voor € 27,23 excl. btw. Dat is € 2,27 per maand gezien!

Registreer .NL-domein →

€ 25,- cadeau bij pakket-upgrades!

Upgraden is nu extra aantrekkelijk. Je krijgt namelijk € 25,- van het prijsverschil over de resterende looptijd van ons cadeau! Heb je het Basic-pakket en wil je eigen rekenkracht, volautomatische backups en meer opslagruimte? Upgrade naar Slim! Of kies voor Plus of Pro als je meer dan één website wilt hosten.

Black Friday 2018: € 25,- cadeau bij pakket-upgrades!

Je regelt een upgrade gemakkelijk via Mijn Antagonist. Ga na het inloggen naar ‘Producten’ en klik daar op het webhostingpakket dat je graag wilt upgraden. Als je dan op ‘Pakket aanpassen’ klikt, dan krijg je direct jouw persoonlijke aanbod te zien. Vergelijk, kies en profiteer van meer kracht en features!

95% korting op .STORE, .ONLINE en .WEBSITE!

Bezoekers onthouden pakkende namen makkelijker. Val daarom op met een unieke domeinnaam en onderscheid jezelf van concurrenten. Heb je een webshop of winkel? Niets zegt dat beter dan een sterk .STORE-domein. Of kies .WEBSITE of .ONLINE als je een extensie wilt die overal op toepasbaar is!

Black Friday 2018: 95% korting .STORE, .ONLINE en .WEBSITE!

Wat ook het doel van je website is, met deze extensies heb je direct je eigen identiteit duidelijk. En nu wel heel erg voordelig. Rondom Black Friday leg je nieuwe .STORE-, .ONLINE- en .WEBSITE-domeinnamen 1 jaar lang met 95% korting vast. Al vanaf € 1,99 te registreren!

30% korting op 500+ nieuwe extensies!

Voorbij is de tijd dat je alleen voor .NL of .COM kunt kiezen. Er zijn een hele rits nieuwe extensies, waarmee jij laat zien dat je net even anders denkt dan de rest. Doordat ze zo beschrijvend zijn, maak je direct duidelijk waar je website over gaat. Denk aan grachtentours.AMSTERDAM of jevoetbal.CLUB.

Black Friday 2018: 30% korting op 500+ nieuwe extensies!

Een perfect moment om die opvallende domeinnaam vast te leggen. Je krijgt nu namelijk 30% korting op 500+ nieuwe extensies, en de verhuizing of verlenging ervan! Ook direct voor twee of drie jaar te registreren. Doe vrijblijvend een domeinnaamcheck en kijk welke combinaties er mogelijk zijn.

Verleng .NU-domeinen met 50% korting!

Laatste kans: verleng je .NU-domeinnaam voor de helft van het geld! Voor slechts € 0,99 /mnd kan je creatieve .NU-adres weer een jaar vooruit. Verleng meteen twee of drie jaar voor nog meer korting! Via Mijn Antagonist regel je het zo. Ga naar ‘Producten’, vink je .NU-domein aan en klik op ‘Verlengen’.

Black Friday 2018: verleng .NU-domeinen met 50% korting!

Maakt geld gelukkig?

Niet als je het alleen voor jezelf houdt! Ken je familie, vrienden, kennissen en collega’s die hosting zoeken? Deel de actie en laat weten dat je aan ze denkt!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100