We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Ben, onze nieuwe Team Lead voor Support!

Even voorstellen: mijn naam is Ben Wilbers en ik ben 32 jaar. Sinds mid-augustus ben ik op de afdeling Support werkzaam als Team Lead.

Ben Wilbers

Voordat ik bij Antagonist kwam, ben ik onder andere als manager operations, projectmanager en office manager bij kleine en grote bedrijven werkzaam geweest. Nu, bij Antagonist, ga ik mij inzetten om voor en achter de schermen de klantenondersteuning naar een nóg hoger niveau te tillen.

Zelf ben ik dankzij mond-tot-mondreclame klant geworden van Antagonist. De eerste ervaringen waren perfect. Toen ik een nieuwe website nodig had, was dit namelijk zo gepiept: binnen 15 minuten was ik online. En door de (kraakheldere!) handleidingen had ik daar Support niet eens bij nodig. Het maakte mij nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om bij Antagonist te werken.

Mijn ervaring met de werkwijze binnen Antagonist is uitstekend. Je proeft hier de passie van een start-up, die je niet verwacht tegen te komen bij zo’n volwassen partij. Antagonist is fan van haar klanten en vice versa. Je bent apetrots op het bedrijf waar je werkt en de producten en diensten die we onze klanten leveren.

De manier van ondersteunen, zoals Antagonist dit doet, zie ik écht als klanttevredenheid zonder concessies. Die lijn zet ik dan ook graag door!

Join The A-Team!

We zijn altijd op zoek naar energiek en enthousiast talent om ons team te versterken. Neem gerust een kijkje bij onze vacatures en solliciteer!

Bekijk de vacatures →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Ben Wilbers
Ben Wilbers

Ben heeft een passie voor zorgvuldige planning en het motiveren van collega's. Zijn streven is om de service en klantenondersteuning naar een nóg hoger niveau te tillen.

Artikelen: 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100