Antagonist is aan het verhuizen

De oplettende lezer heeft het al gespot: de adresgegevens op de “over ons”-pagina zijn aangepast. Per 15 november hebben we een nieuw kantoor! Deze week zijn we al druk geweest met het (ver)leggen van kabels en het plaatsen van meubels. Komende week volgt de rest van de meubels en verhuizen we de inboedel uit ons huidige kantoor. Dat betekent dat we vanaf 28 november in een nieuw kantoor vertoeven.

De adresgegevens zijn als volgt:

Neptunusstraat 27B,
7521 WC Enschede

De afgelopen jaren hebben we een stormachtige groei meegemaakt. Dat avontuur begon op een zolderkamertje, werd voortgezet vanuit mijn studentenkamer en werd groot met een fantastisch team in kantoorruimte die beschikbaar gesteld werd door de Universiteit Twente. We beginnen uit onze voegen te barsten, dus het is nu tijd geworden voor een maatje groter.

We houden jullie op de hoogte van de voortgang!

Deel dit blog
Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries richtte in 2004 Antagonist op, de tegenspeler op de hostingmarkt. Het bedrijf staat voor eenvoud, transparantie en uitstekende klantenservice. Inmiddels heeft Antagonist meer dan 70.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Artikelen: 33

5 reacties

  1. Ik had al het een en ander gehoord en ben natuurlijk benieuwd naar de inrichting. Jullie barstte trouwens echt letterlijk uit de voegen bij de UT 😉

Reacties zijn gesloten.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100