We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

De razendsnelle Antagonist Grand Prix!

Soms is er tussen het opzetten van leuke acties, het ontwikkelen van gave nieuwe features en het supporten van klanten door ook tijd voor welverdiende ontspanning. Als personeelsuitje organiseerden we daarom onlangs een razendsnelle Antagonist Grand Prix! Graag vertellen we je hoe het er bij deze spannende kartrace aan toe ging 🙂

Personeelsuitje: meer snelheid met Antagonist Go Karts!

Het was tijd voor een personeelsuitje, maar wat ga je dan doen? We wilden graag een buitenactiviteit, omdat we doordeweeks al genoeg binnenzitten. En, zoals je wellicht wel weet, we houden van snelheid. Het moest daarom karten worden! Op amper twintig minuten rijden van ons kantoor in Enschede vonden we, tussen een groen recreatiepark en een weide met alpaca’s in, al vlug een mooie locatie voor onze Antagonist Grand Prix.

Antagonist Grand Prix

Aangezien we ernaar streven om het maximale uit onszelf te halen, hebben we onze eigen Grand Prix gereden. Dit begint natuurlijk eerst rustig met een aantal rondjes inrijden. Per ronde was te zien dat we de baan beter leerden kennen en dat de persoonlijke tijden steeds sneller werden. De toon voor de rest van dit spannende tournament was hiermee gezet!

Het begin van de Antagonist Grand Prix!Hierna was het tijd voor de kwalificatie. Meer dan in de vorige ronde werd er gestreden, iedereen wilde koste wat het kost die begeerde startplaats bemachtigen. Piepende banden, drifts en 180’s waren het gevolg. Op een enkel bezoek aan een slootje en een botsing met de omheining na, heeft iedereen lekker door kunnen rijden en zich kunnen kwalificeren.

De starposities in de Antagonist Grand PrixHet moment was daar: de Grand Finale! Dennis startte van pole position en Wouter vlak erachter op de tweede plek. Wie zou er sneller zijn? Er werd gestreden, gebeukt en risico genomen. Binnenbochten werden ingepikt en spin-partijen waren onvermijdelijk. Uiteindelijk konden we Daniël, Wouter en Dennis feliciteren met hun respectievelijke derde, tweede en eerste plaats. Gefeliciteerd, mannen! En vooral winnaar Dennis!

De winnaars van de Antagonist Grand Prix!

Het belang van goede voeding

Het zal je nog verbazen dat het besturen van zo’n kart een flinke impact heeft op je armspieren en ook dat je hiermee een gezonde eetlust opwekt. Het was dus tijd om in de nabije omgeving goed te gaan tafelen. We hebben gekozen voor tapas, zodat iedereen de mogelijkheid had om te pakken wat hij of zij zelf lekker vond. Door de handzame porties en de lekkere trek ontstaan door het karten, waren de bordjes al snel leeg.

Antagonist Grand Prix Diner

Om deze leuke dag af te sluiten, hebben we nog een kleine wandeling gemaakt. Onze laatste stop was hierbij een ijssalon, waar de moe maar voldane coureurs van de Antagonist Grand Prix van één of twee bolletjes ambachtelijk gemaakt schepijs genoten. Zo was ook de innerlijke mens weer keurig verzorgd.

Tot slot

Ongeacht de uitslag van onze race, sta jij altijd op nummer één. Eerder vertelden we al eens hoe wij ons platform nauwkeurig in de gaten houden. Ook tijdens de Antagonist Grand Prix hielden we een oogje in zeil. De apparatuur om een storing op afstand op te lossen was aanwezig en in de planning werd er rekening gehouden met de weekenddiensten van Support.

Al met al was dit een geslaagde manier om elkaar, buiten het harde werken om, weer wat beter te leren kennen. En zo konden we gelijk plannen smeden voor een volgend uitstapje. Wil jij Dennis een keer verslaan? Dat kan! We zijn namelijk nog op zoek naar een Linux Systeembeheerder en een Python Web Application Developer.

Check de vacatures →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Alia Spit
Alia Spit

Alia is expert op gebied van klantondersteuning. Bij Antagonist zet ze haar soft IT-skills in om jou te helpen. Altijd positief, meedenkend en persoonlijk.

Artikelen: 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100