We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist genomineerd voor Deloitte Fast50 Award 2012!

We staan erbij en we zijn heel blij! Antagonist, hostingprovider en domeinnaamregistratie, is voor de Deloitte Fast50 Award 2012 genomineerd! Organisator Deloitte heeft vandaag bekend gemaakt wie de genomineerden zijn voor de Technology Fast50 Award 2012. En wat blijkt? Wij staan erin! Onze positie blijft echter geheim, zelfs wij mogen het nog niet weten. Op donderdag 11 oktober wordt de volledige ranking bekend gemaakt. Ontzettend spannend, we kunnen niet wachten.

Deloitte Technology Fast50
Deloitte Technology Fast50

Wat is de Deloitte Fast50?

De toonaangevende Deloitte Technology Fast 50 Award wordt elk jaar door Deloitte in samenwerking met haar partners georganiseerd. De Technology Fast50 is een wedstrijd voor de snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Alle bedrijven die meedoen moeten aan strenge en duidelijke criteria voldoen. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Bedrijven moeten een minimale groei van 400% bewerkstelligen over vijf jaar. Op www.fast50.nl kun je meer informatie lezen over de Deloitte Fast50.

Antagonist is trots

Voor Antagonist en oprichter Wouter de Vries is het een goed begin na de vakantie! Nog maar amper twee weken geleden kreeg Wouter te horen dat hij in de finale van Entrepreneur Of The Year 2012 competitie zit. En nu is Antagonist genomineerd voor de Technology Fast50. “Het is opnieuw een bevestiging dat we het heel goed doen. Wij benaderen onze markt met een frisse blik, doen het net iets anders dan de rest en blijven ons verbeteren. Dankzij de inzet, toewijding en het harde werken van ons hechte team is het gelukt om dit jaar voor het eerst bij de genomineerden van de Technology Fast50 te horen. Het is fantastisch en ik ben erg trots!” aldus Wouter de Vries, oprichter van Antagonist, die enorm blij is met deze nominatie en erkenning.

Over Antagonist

Antagonist werd in de zomer van 2004 opgericht door Wouter de Vries. Het bedrijf verzorgt de hosting en domeinnaamregistraties voor tienduizenden klanten, waaronder grote partijen zoals de Rabobank en ING, maar ook particulieren, zzpʼers en mkbʼers. Antagonist is een klein en “lean-and-mean” team bestaande uit gedreven, jonge en enthousiaste mensen. Liefde voor het vak staat voorop. Eenvoud, uitstekende service en de best mogelijke gebruikerservaring zijn de paradepaardjes. Inmiddels is het bedrijf één van de snelstgroeiende IT-bedrijven van Nederland.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100