We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Introductie Alles-in-één domeinnamen

Vanaf vandaag introduceert Antagonist de mogelijkheid om domeinnamen te registreren, zonder het afnemen van een hostingpakket. Met deze extra dienst verwachten we onze klanten nog beter op maat te kunnen bedienen.

Direct aan de slag met je domeinnaam

Alles-in-één domeinnamenVaak worden geregistreerde domeinnamen alleen maar “geparkeerd”. Een klant kan er dan verder niks mee. Dat is niet de aanpak van Antagonist. Wij willen iets aanbieden, waarmee je direct aan de slag kunt. Met de introductie van onze dienst onderscheiden wij ons in het aanbieden van veel unieke extra’s. Wij bieden je een uitgebreid pakket aan dat je GRATIS bij je domeinnaam krijgt, zodat je er direct wat mee kunt doen.

De GRATIS extra’s van Alles-in-één domeinnamen

 • Doorverwijzen van je domeinnaam
 • Doorsturen van je e-mail
 • Volledig DNS-beheer

Check onze website voor het complete overzicht.

Daarbij natuurlijk de uitstekende service van Antagonist

 • Binnen een paar minuten geregeld
 • Direct online
 • Altijd razendsnelle ondersteuningAlles-in-één domeinnamen prijs
 • Snel en gemakkelijk te beheren
 • Geen verborgen kosten
 • Opzeggen wanneer jij wil

En dat allemaal voor slechts € 10,95 per jaar!

Wouter de Vries

“Wij willen onze klanten beter bedienen, vandaar dit besluit. Met de gratis extra’s die we aanbieden is het wederom gelukt. Het lijkt namelijk de norm dat rondom domeinnaamregistraties geen verdere dienstverlening wordt geleverd. Wil een klant dat wel, dan wordt het al gauw onverwacht duur. Wij willen deze dienstverlening wel leveren voor dezelfde lage prijs, want eigenlijk vinden wij die extra’s heel normaal. Laten we eerlijk zijn, wat heb je aan een domeinnaam die je alleen maar kan parkeren? Je wil er toch direct iets mee doen?”, aldus Wouter de Vries, oprichter van Antagonist.

Pas op voor verborgen kosten!

Bij Antagonist hebben we er expliciet voor gekozen om elk jaar hetzelfde bedrag te vragen voor elke extensie. Eenvoud en duidelijkheid, daar houden we van. Zelf vinden we het namelijk erg vervelend, dat we in een volgend jaar ineens meer moeten betalen. Laat staan dat je er dan niet meer vanaf komt. Tevens zijn de extra diensten die we bieden gratis en dat blijven ze ook, want verborgen kosten zijn voor boefjes. Toch komt het vaak voor dat consumenten voor verrassingen komen te staan, wanneer ze een domeinnaam registreren. Let daarom goed op bij het registreren van een domeinnaam. Probeer de volgende vragen voor jezelf inzichtelijk te maken. Wat betaal je in het tweede jaar? Wat zijn de kosten voor extra diensten? En hoe lang zit je eraan vast?

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is de koppeling van een naam aan een website, die voor mensen herkenbaar en gebruiksvriendelijk is. De domeinnaam vertelt jouw webbrowser waar op het internet de gezochte website zich bevindt. Elke website heeft namelijk net als een huis een adres nodig, zodat deze kan worden gevonden. De domeinnaam voor de website van Antagonist is www.antagonist.nl, deze is bovenin de adresbalk van de webbrowser te lezen. Naast domeinnamen met .nl biedt Antagonist ook domeinnamen met .com, .be, .eu, .net, .org, .biz en .info. Dit worden extensies genoemd, de 8 die Antagonist aanbiedt zijn de meest populaire extensies in Nederland.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

2 reacties

 1. Wij hosten al een aantal jaren bij Antagonist en zijn zeer tevreden. Vandaag gaan we de alles in 1 domeinnaam service gebruiken voor onze nieuwe Duitse klant. Mooi dat we met volledig DNS beheer middels a record de Duitse domeinnaam kunnen verwijzen naar een Duitse server, dit in het kader van SEO – Zoekmachine Optimalisatie. En dat alles zonder hosting af te hoeven nemen 🙂

  Dank!

 2. Leuk artikel. Meestal mensen niet weet wat de werkelijke waarde van een domeinnaam. Maar als ze seo doen voor uw website dan beseffen ze hoe belangrijk een domeinnaam is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100