We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Maak kennis met onze nieuwe Support-medewerker: Adeyemi!

In het midden van oktober ben ik toegetreden tot het supportteam van Antagonist. Daarom neem ik graag even de tijd om mezelf voor te stellen, zodat je weet wie ik ben!

Mijn naam is Adeyemi. Als het op mijn hobby’s aankomt ben ik dol op gamen, basketballen, luisteren naar muziek en series en films kijken. Negen jaar geleden ben ik vanuit Sint Maarten naar Nederland verhuisd voor mijn opleiding. Ik heb eerst Bedrijfsadministratie gevolgd op MBO-niveau twee en daarna een opleiding als ICT-medewerker op niveau drie. De drijfveer daarachter was mijn passie voor ICT en IT-ondersteuning.

Adeyemi

ICT-ondersteuning

Ik kijk ernaar uit om bij Antagonist verder te groeien in het vakgebied van ICT-ondersteuning. Hier krijg ik de kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen. Ik zet mijn expertise en enthousiasme graag in om zo de best mogelijke ondersteuning te bieden!

Werken bij Antagonist

Werken bij Antagonist is een fantastische ervaring. De collega’s zijn vriendelijk en het geeft me energie om hier te werken. De werkomgeving is sociaal en gezellig, wat elke dag aangenaam maakt. Het is een plek waar je graag naartoe komt en waar samenwerking en gezelligheid centraal staan. Ik ben blij deel uit te maken van het Antagonist-team en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s verder te groeien en te bloeien.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100