Systeembeheer versterkt zich met Joël!

Alweer sinds oktober ben ik met veel plezier bij Antagonist werkzaam als Systeembeheerder. Daarom hoog tijd om me even voor te stellen!

Joël van der Voort van der Kleij

Zoals wel vaker in de IT is met een computer werken bij mij als een hobby begonnen. Ik ben er van kleins af aan mee opgegroeid. Zo speelde ik begin jaren ’90 al spellen als Space Quest en Commander Keen op de gezinscomputer.

Al snel bleek spellen spelen alleen niet genoeg en wilde ik precies weten hoe alles in elkaar zat. Wat ik in mijn handen kreeg, ging in no-time uit elkaar, werd bestudeerd en ging weer in elkaar. Helaas voor mijn ouders hield ik ook wel eens schroeven over… Sorry voor de videorecorder! Gelukkig ging het steeds beter en repareerde ik ook spullen die anders waren weggegooid.

Inmiddels flink wat jaren verder was ik op zoek naar ander werk. Volgens een goede vriend van me moest ik maar eens een kop koffie bij Antagonist gaan drinken. Met zijn crossmediabureau was hij al jaren klant en erg te spreken over het product en het niveau van ondersteuning. Zo gezegd, zo gedaan.

In de gesprekken werd me al snel duidelijk dat ik te maken had met een gepassioneerd werkgever. De mensen van Antagonist zijn buitengewoon gedreven en gaan tot het uiterste om gedegen oplossingen in de markt te zetten. Alles onder het motto “we doen het goed of we doen het niet.” Precies hoe ik er tegenaan kijk. Ik ben dan ook trots nu van dit team deel uit te maken!

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail!

Deel Deel Deel Deel