We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Met Erik breiden we ons team van experts verder uit!

Nieuwe medewerker Antagonist: Erik Oldewening

Hallo, ik ben Erik Oldewening (31 jaar) en sinds begin dit jaar ben ik werkzaam op de supportafdeling van Antagonist. Hiervoor heb ik gewerkt bij een ander bedrijf in de webhostingsector en daarvoor op de supportafdeling van KPN. Bij deze bedrijven heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op zowel technisch als communicatief vlak.  Deze kennis en ervaring ga ik inzetten om de klanten van Antagonist te voorzien van de beste antwoorden en ondersteuning!

Mijn eerste ervaringen bij Antagonist, en met de wijze van het verlenen van support, zijn erg positief. Het is super om op een supportafdeling te werken bij een organisatie waar de klanttevredenheid op de eerste plaats staat! Ik merk dit aan het enthousiasme van mijn collega’s en aan de leuke en positieve reacties van onze klanten. Ik kijk dan ook uit naar het komende jaar, waarin ik hopelijk veel klanten kan helpen bij het oplossen van vragen over onze producten en diensten!

Oh ja, in mijn vrije tijd spring ik graag op de mountainbike en maak ik vele kilometers door de bossen van de Sallandse Heuvelrug (aanrader). Mocht je eens in de buurt zijn en mij tegenkomen vergeet vooral niet te zwaaien 🙂

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Erik Oldewening
Erik Oldewening

Werkzaam op de afdeling Support. Door zijn hobby en baan heeft hij veel ervaring met webhosting en daar helpt hij mensen graag bij. Haalt voldoening uit hoe Antagonist ondersteuning verleent. De klant staat echt op nummer 1!

Artikelen: 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100