We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Blik mee terug op 15 jaar vooruitgang!

Het vuurwerk is al lang weer van de straat geveegd, de oliebollen hebben we op en de nieuwjaarsrolletjes zijn opgesmikkeld. Familie, vrienden en kennissen hebben je al het beste gewenst. Daar sluiten wij ons graag bij aan, want we zijn erg blij met jou. In 2020 wensen we je veel geluk toe! En natuurlijk een fantastisch onderkomen voor je website. Daar zetten wij ons weer keihard voor in, net zoals de afgelopen 15 jaar…

Blik mee terug op 15 jaar vooruitgang!

We kijken terug op een mooi 2019 met als belangrijkste moment ons 15-jarig jubileum. Het was een bijzondere afsluiting van het eerste decennium van deze eeuw. Vol nostalgie kijken we dan ook terug op een heleboel prachtige herinneringen die we graag met jou delen. Genoeg om de jaren 20 lekker mee af te trappen! Zoals we onlangs al deden met de vernieuwde webmail.

Als start van het nieuwe decennium namen we een diepe nieuwjaarsduik in de archiefkasten van Antagonist. Wat we daar allemaal vonden, deed ons hartje sneller kloppen. Niet alleen stofden we toffe features en onderscheidingen af, ook een aantal opmerkelijke gebeurtenissen en verdrongen procedures schoten weer te binnen. “Ging dat toen écht zo…”

Neem de rompslomp van papieren domeinregistraties. Formulier invullen en op de post doen, en dan maar wachten, totdat je domeinnaam online komt… Moest je natuurlijk nog wel even inbellen met je modem. En dit alles onder genot van een pieptonensymfonie! Gelukkig heeft de tijd niet stilgestaan en gaat een domeinnaam registreren nu stukken gemakkelijker.

We stuitten ook op een aantal dagen die spannender waren dan gebruikelijk. Zo staat zeker het moment van een pikdonker en doodstil datacenter in ons geheugen gegrift… Niet erg! Wil je wat, dan gaat er soms wat onderuit. Zo’n situatie is op dat moment natuurlijk ontzettend vervelend, maar je groeit er enorm van. Fouten inzien, ervan leren en door.

2019 in vogelvlucht

Je vergeet snel wat voor moois je hebt bereikt, want iets beters of nieuwers ligt altijd op de loer. Maar laten we eens een momentje stilstaan bij het afgelopen jaar en vooral ook de tijd ervoor… Jij en alle trouwe klanten speelden daarin een belangrijke rol. Reis terug naar de geboorte van Antagonist. Het moment dat de levensvonk oversloeg. Een platform dat in 15 jaar tijd uitgroeide tot de vertrouwde thuisbasis voor jouw en ruim honderdduizend andere websites!

Een flitsende start…

Het jaar begon met de wind in rug. In januari lanceerden we Redis voor het Plus- en Pro-pakket. Deze geavanceerde cachingtechniek maakt je website razendsnel. Als je ons een beetje kent, dan weet je dat we niet van lastige installaties houden. We maakten Redis activeren met onze implementatie daarom zo eenvoudig mogelijk. Pad van de socket invullen en klaar!

Terugblik 2019: Redis, DMARC, DKIM en DANE.

In maart testte het onafhankelijke Webhosters.nl de klantenservice van 16 Nederlands grootste hostingproviders. Ze stelden een vraag per e-mail en klokten hoe lang het duurde, voordat je antwoord kreeg. Met onze snelle reactietijd scoorden we een topdrienotering! Een mooie waardering voor al het toetsenbordgymnastiek dat Support dagelijks beoefent.

Ook e-mail kreeg de nodige aandacht. Zo ondertekenden we alle domeinen met DKIM en ontwikkelde onze zelfverkozen SysOps-held Martijn DMARCify, een handige tool om DMARC in te stellen. En toen we toch lekker bezig waren, rolden we voor zo’n 35.000+ domeinen alvast DANE uit. Systeembeheer was sowieso niet uit het datacenter weg te slaan en voegde in één dag 60 TB supersnelle opslag en 512 GB RAM aan ons platform toe.

Een zomer vol updates…

De warme zomer weerhield ons niet om de handen uit de mouwen te steken. Zo kreeg het kantoor een flinke update. Meubilair dat sinds de intrede trouw zijn werk heeft gedaan, werd vervangen door moderne zit-stabureaus. Ook voorzagen we de ramen van zonwerende folie. Veel lichtinval, zonder irritante reflecties op je monitor. Bovenal hoefde de airco niet meer aan, ondanks dat het snikheet was. Nieuwe energiezuinige verlichting die het daglicht zo natuurlijk mogelijk aanvult en een heleboel nieuwe planten maakten het af.

Laten we de nieuwe statuspagina ook niet vergeten. Daar werkten we de zomermaanden ook hard aan, zodat we het in september konden lanceren. Met succes! Dankzij een slimme domeinchecker en handige e-mailnotificaties weet jij altijd, hoe het met je website gaat. Dat maakt het niet alleen voor jou, maar ook voor Support en Systeembeheer weer een stukje beter.

Terugblik 2019: een productieve zomer.

En een prachtig uiteinde!

Als bedankje voor wat we in 15 jaar hard werken met elkaar hebben bereikt, maakten we in het najaar een uniek uitstapje naar Malta. Zo’n reis maak je niet zomaar, al helemaal niet als je een dienst verleent die altijd bereikbaar moet zijn. Grondige voorbereiding en tot op de minuut nauwkeurige planningen waren het gevolg. We namen het zo serieus, dat we onszelf voor een weekend omdoopten tot Maltagonist

Alsof dat nog niet genoeg was, bracht december een prachtig cadeau. We maakten onze entree in de MT1000, de belangrijkste ranglijst van Nederland voor de beste zakelijk dienstverleners. We kwamen direct mooi binnen op positie 133 en binnen de categorie Hosting zelfs op nummer twee! Daar waren we natuurlijk erg blij mee en best een beetje trots op. Niet de enige verrassing. Sinterklaas kwam hoogstpersoonlijk langs om de uitrol van PHP 7.4 te vieren!

Wat er nog meer gebeurde…

15 jaar eenvoud, kwaliteit en service

Het is natuurlijk een onmogelijke klus om 15 jaar aan vooruitgang in één afbeelding te stoppen. Dat weerhield ons echter niet om het te proberen! Ontdek wat er in de loop der jaren allemaal voor tofs is gebeurd.

Infographic: Antagonist 15 jaar vooruitgang.

Op naar de toekomst!

Bedankt dat jij je website aan Antagonist toevertrouwt. Er is een hoop om op terug te kijken, maar we zien gelukkig ook naar veel moois uit! Namens het gehele Antagonist-team wensen we je nogmaals veel succes in 2020.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

4 reacties

  1. Kan je:
    Een mooie waardering voor al het toetsenbordgymnastiek dat Support dagelijks beoefend.
    even aanpassen naar:
    Een mooie waardering voor al het toetsenbordgymnastiek dat Support dagelijks beoefent.
    Bedankt

  2. Als reactie op jullie mail hierover, fantastisch werk! Nog de beste wensen voor de komende 15 jaar 🙂

Reacties zijn gesloten.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100